Vastattu

Kaapelimodeemi yhdistää hitaasti

 • 13 joulukuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 653 katselukerrat

Viimeisen viikon aikana kaapelimodeemin yhteyden haussa on kestänyt tuskastuttavan pitkään. Normaalin puolen minuutin sijaan siinä kestää puolesta tunnista pariin tuntiin. Kaapelimodeemi löytää downstreamin ja sitten upstrteamin ja rupeaa vilkuttamaan internet valoa, mutta aloittaa sitten kaiken alusta. Kyseessä on Pace C2300. Pari viikkoa sitten jouduin tekemään vikailmoituksen saman asian takia kun kaapelimodeemi ei yhdistänyt ollenkaan. Silloin joku korjaaja ja teki jonkun taajuus pakotuksen, jotta kaapelimodeemi lähti toimimaan. Kaapelissa ei ollut kuulemma mitään vikaa. Pitääkö tässä olla taas soittamassa jonnekin vikapalveluun vai saako tuota modeemia muuten toimimaan? Lisäksi onko tuota kehnoa kaapelimodeemia mahdollista vaihtaa parempaan? 

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Laajakaistaliittym%C3%A4t/Pace-C2300-kaapelimodeemi-ja-peliongelmat-Pleikkarilla/m-p/481390#U481390
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Bittis 14 joulukuu 2015, 14:55

 • ? Laita ihmeessä yksityisviestiä jollekin meistä moderaattoreista niin katsotaan modeemiasiaa tarkemmin 🙂. Kirjaa viestiin lyhyt kuvaus tilanteesta.
 • Katso alkuperäinen viesti

  2 kommenttia

  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Hei.

  Tuttu ongelma. Tuttavalla varsinkin tehnyt tuota useastikin.

  Yleensä auttaa johtojen tuuletus eli kun kaapelimodeemi vilkuttaa ja kun DL/UL valot palavat kiinteästi, irrota antennijohto antennirasiasta ja anna olla kunnes modeemi alkaa vilkkua alusta. Liitä johto takaisin antennirasiaan. Joskus auttaa, joskus ei. Joskus pitää tehdä monta kertaa.

  Uuden modeemin saa varmasti maksamalla siitä.
  Käyttäjätaso 2
 • ? Laita ihmeessä yksityisviestiä jollekin meistä moderaattoreista niin katsotaan modeemiasiaa tarkemmin 🙂. Kirjaa viestiin lyhyt kuvaus tilanteesta.
 • Osallistu keskusteluun