Vastattu

Kiinteän laajakaistan nopeus tippui rajusti.

  • 2 joulukuu 2016
  • 1 kommentti
  • 210 katselukerrat

Hei.

Osaakohan täällä joku sanoa, mikä voisi olla vialla kun vähän aika sitten tilaaman 50/10M liittymän nopeus on nyt kolmatta päivää todella hidas. Ensimmäisten päivien ajan nopeus oli oikein hyvä ja nopeustesti nousi ainakin 45 paikkeille latausnopeudessa ja lähetysnopeus oli yli 9.

Nyt kuitenkin latausnopeus pyörii kymmenen molemmin puolin ja valitettavan usein sen alla. Viimeisin testi antoi nopeudeksi noin 3,5Mbps. Lähetysnopeus on pysynyt paremmin kohdallaan ja on siellä 7 paikkeilla.

Modeeminahan on Cisco EPC3928AD ja siinä on uusin firmis ja olen kokeillut myös resetoida laitteen.

Nopeustestit näyttävät samaa, kokeilipa sitä pöytätietokoneella, läppärillä, tabletilla tai puhelimella joten laitteissa ei ole vikaa. Nopeus on sama olipa laite kiinni langallisesti tai langattomasti.

Onkohan tässä nyt mitään tehtävissä minun puolellani, mikä voisi tilannetta parantaa vai onko tilanne kokonaan poissa minun käsistäni?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 2 joulukuu 2016, 20:53

Kannattaapa laittaa asiasta yksityisviestiä Palstatiimille. Laita viestiin tarkempaa kuvausta sekä asiakasnumerosi. Näin Palstatiimi pystyy tarkistamaan linjasi toimivuuden modeemille asti. Jos linja on kunnossa, voi vika olla modeemissa, jolloin se lähtee vaihtoon.Tuo asiakasnumero kannattaa muutenkin lisäillä omiin henkilökohtaisiin tietoihin täällä Palstalla. Se onnistuu klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla "Asetukset". Asiakasnumero löytyy esim. laskusta.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kannattaapa laittaa asiasta yksityisviestiä Palstatiimille. Laita viestiin tarkempaa kuvausta sekä asiakasnumerosi. Näin Palstatiimi pystyy tarkistamaan linjasi toimivuuden modeemille asti. Jos linja on kunnossa, voi vika olla modeemissa, jolloin se lähtee vaihtoon.

Tuo asiakasnumero kannattaa muutenkin lisäillä omiin henkilökohtaisiin tietoihin täällä Palstalla. Se onnistuu klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla "Asetukset". Asiakasnumero löytyy esim. laskusta.

Osallistu keskusteluun