Kysymys

Kotiboksi luo automaattisesti avoimia wlan verkkoja

  • 7 tammikuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 1292 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 23 kommenttia
Tilasin Saunalahdelta nettiliittymän jonka mukana toimitettiin Elisan kotiboksi. Kytkin boksin ja välittömästi ilmaantui kaksi ylimääräistä wippies verkkoa näkyville 😠 Molemmat avoimia verkkoja, en ole sopinut mistään ilmaisesta verkkoni jakamisesta kenenkään kanssa ja mikäli nyt haluasin verkkoni jakaa osaisin sen kyllä tehdä itsekkin ilman mitään saunalahden automatiikkaa. Selasin eri keskustelupalstojen kirjoittelua ja vanhimmat viestit oli vuoden takaa, kun tästä automaattisesta Wippies verkkojen luomisesta ihmiset kirjoittelee. Joissais keskusteluissa mainitaan, että parin päivän odottelun jälkeen boksi on päivitetty ja verkot ovat kadonneet. On uskomatonta, mikäli et ole täysin valveutunut ADSL tekniikasta jaat tietämättäsi verkkoasi myös muille ja saunalahti ajaa tätä hippien wippies turhaketta väkisin eteenpäin. Odotan huomiseen kello 15:30 asti mikäli boksista ei ole kadonnut hippi verkot pois vaihtuu vanha boksi takaisin.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

No nyt täytyy todeta, että nopeaa oli asiakaspalvelu tällä kertaa. Kello 22:05 päivittyi boksin ohjelmisto ja hippiverkot poistui. Esimerkillistä toimitaa  😉
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Taitavat postittaa boksit vanhalla ohjelmistolla, ja kun ovat verkossa kiinni niin automaattisesti päivittyvät jolloin noi wippies härpäkkeet lähtevät pois.

Voisihan se olla ihan mukavaa jos päivittäisivät boksit jo ennen postitusta taikka siis jo tehtaalta lähtiessä jo, niin ei ainakaan häiritsi asiakkaita.
Itsekin ehdin huolestua ennen kuin päivittyi. Onneksi sentään päivittyi vaikka kotiboksi oli kiinni Soneran kaapelimodeemin takana, koska ei mulla adsl ole vielä kytketty.