Kysymys

Kotiboksi VMG3326 sökönä vai mitä ihmettä?

  • 28 joulukuu 2015
  • 1 kommentti
  • 471 katselukerrat

Elikkäs ilmeisestikin modeemi rikki: ei anna minkäänlaista yhteyttä pöytäkoneeseen tai läppäriin, oli sitten itse nettipiuha kiinni tai jos yrittää laittaa wlania päälle. Modeemin konfiguraatiosivulta myös laitettu wlan päälle. Olen myös useaan otteeseen resetoinut laitetta (ja palauttanut tehdasasetukset) eikä toimi. 

Asun kerrostalossa, joten huoneistossani on myös se ns valmis paikka nettipiuhalle, ja siitä kun vetää suoraan tietokoneeseen kiinni, niin netti kuitenkin toimii, tosin huomattavasti hitaammin. 

Vika alkanut jo jonkun aikaa sitten, lakkasi vain toimimasta koko yhteys yhtäkkiä. Minulla menee puhelinpistokkeesta n. 5 metrin piuha modeemiin mikähän on aika pitkä, mutta ennen mahd. modeemin rikkoutumista silläkin toiminut moitteettomasti. Olen myös alle 1,5m puhelinpistokepiuhalla kokeillut jos vika korjaantuisi, muttei se vaikuttanut asiaan.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei vatipaa, ja tervetuloa palstalle!

Kyllä tuommoisesta voisi vetää sen johtopäätöksen, että rikki on. Koska laitteessa on takuuta jäljellä, laitan sinulle uuden tulemaan postitse. Palaile sitten, mikäli uudenkin kanssa on vastaavia ongelmia.

Osallistu keskusteluun