Vastattu

Kotiboksi VMG3926 paikallisen hallinnan salasanan resetointi

  • 11 huhtikuu 2018
  • 1 kommentti
  • 346 katselukerrat

Eli joo, olen vahingossa lukinnut itseni ulos modeemin paikallisesta hallinnasta (http://192.168.10.1). Kävi niin, että paikallisen hallinnan user-käyttäjä hävisi jonkun tuoreen firmware-päivityksen myötä, ja tämä oli se tunnus, jota käytin modeemiin kirjautumiseen. Mutta se ei enää ole mahdollista, eli jotain tartteis tehdä.

Myös admin-tunnuksen käyttäminen olisi normaalisti kaiketi mahdollista, mutta en enää pääse tuollakaan tunnuksella sisään. On varmaan käynyt niin, että olen joskus vaihtanut sen salasanan ekan kirjautumisen yhteydessä, enkä enää muista yhtään, mikä se voisi olla. Kokeilin default WPA -salasanaa, mutta se se ei ainakaan ole.

Tarve olisi siis resetoida admin-käyttäjän salasana. Miten tämä onnistuu? Riittääkö tehdasasetusten palautus vai onko koko boksi nyt mahdollisesti ns. brickattu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 11 huhtikuu 2018, 13:30

Tarve olisi siis resetoida admin-käyttäjän salasana. Miten tämä onnistuu? Riittääkö tehdasasetusten palautus vai onko koko boksi nyt mahdollisesti ns. brickattu?Tuskin on mitään brickattu.Jos laitteeseen on päivittynyt uusi softa , niin olisi muutenkin terveellistä palauttaa asetukset tehdasasetuksiin.Paina esim klemmarilla takapaneelista löytyvää reset-nappia 10 sek , niin laite menee tehdasasetuksiin ja buuttaa lopuksi. Ohjeista löytyy oletustunnukset ja salasanat.https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/kotiboksi-vmg3926/
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Tarve olisi siis resetoida admin-käyttäjän salasana. Miten tämä onnistuu? Riittääkö tehdasasetusten palautus vai onko koko boksi nyt mahdollisesti ns. brickattu?

Tuskin on mitään brickattu.

Jos laitteeseen on päivittynyt uusi softa , niin olisi muutenkin terveellistä palauttaa asetukset tehdasasetuksiin.

Paina esim klemmarilla takapaneelista löytyvää reset-nappia 10 sek , niin laite menee tehdasasetuksiin ja buuttaa lopuksi. Ohjeista löytyy oletustunnukset ja salasanat.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/kotiboksi-vmg3926/

Osallistu keskusteluun