Vastattu

Kotiboksi vmg3926 punainen valo palaa, nettiin ei ole päästy kertaakaan.

 • 8 elokuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 1526 katselukerrat

VASTA KÄYTTÖÖN OTETTU ELISA Kotiboksi vmg3926 punainen valo palaa, nettiin ei ole päästy kertaakaan.

Eli tänään muutettu uuteen asuntoon espooseen. Viimeksi oli DNA:n netti joka toimi heti käyttöönotossa. Ennen sit oli Elisan netti myöskin ja takkuili ihan kokoajan. Lopulta meni hermot siihenkin.

Nyt taas Elisan netti ja käyttöönotettu n. 2h sitten. Mikään ei auta. Nettiin ei ole päästy kertaakaan, resetoitu 5 kertaa, sammutettu, otettu johdot pois, laitettu päälle. Kaikki mahd. tehty. VCI = 100 ja VPI = 0. Ei johdu siis niistäkään

En ole säätänyt YHTÄÄN laitetta, siis heti käyttöönotossa suoraan punainen valo joka merkitsee ettei modeemi löydä / pysty hakemaan IP:tä. Miten tämä voi olla mahdollista JUURI avatun modeemin kanssa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 10 elokuu 2015, 13:51

Ja tämä saatiin nytten tänään kuntoon. Liittymää ei oltu vielä viikonloppuna avattu, mutta nyt on auki! 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Tarkistithan kytkennät, että oli oikein? Jos on VDSL2-yhteys, niin puhelinpistorasiasta puhelinjohdolla DSL-porttiin modeemissa. WAN-portissa tällöin ei saa olla mitään. Kannattaa vielä kytkentöjen jälkeen resetoida modeemi :)

  Jos ethernet-yhteys, kannattaa datakaapista varmistaa noususta toimivuus suoraan. Sen voit tehdä esim. kytkemällä tietokoneen nousuun suoraan verkkojohdolla 🙂

  Lisää myöskin asiakasnumerosi tietoihisi, niin voidaan tarvittaessa katsoa tuota tarkemmin 🙂
 • @Ammattimies Moi. Tässä talossa ei ole samanlaista sähkökaappia jossa ois ethernet paikat ym. Vain sulakkeille samantapainen taulu.

  WAN:ssa ei ole mitään. Puhelinjohto ja sen adapteri on testattu nyt 2 paikassa, (vain 2 puhelinpistoke paikkaa tässä talossa....) eikä IP:tä tunnu löytyvän.
  Kerron myös että langaton 2.4g ja 5g valot palavat, kaikki muut valot palavat niinkuin normaalisti pitäisikin, vain tämä 1 merkkivalo näyttää punaista, joka tarkoittaa että ei pysty hakemaan IP:tä.
  Hei. Nyt löytyy asiakasnumerokin. Toivon pikaista vastausta. Nettinä on siis 100 meganen elisan viihdepaketti.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Laitoin sulle yksityisviestiä tästä 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Ja tämä saatiin nytten tänään kuntoon. Liittymää ei oltu vielä viikonloppuna avattu, mutta nyt on auki! 🙂

  Osallistu keskusteluun