Kysymys

Kotiboksi WLAN ongelma

  • 27 heinäkuu 2010
  • 1 kommentti
  • 1401 katselukerrat

Hei, nyt tuli tuo Tuplalaajakaista 10+2
Nyt on kuitenkin semmoinen ongelma, että läppäri/modeemi katkoo signaalin pariks sekunniks n. 5 minuutin välein. On ollut sama vika entisenkin wlan reitittimen kanssa, mutta vika korjaantui resetoimalla, varmaan siinä se channeli vaihtu sillon. Nyt ois mukava testata tepsiskö sama temppu mut kun en pääse kirjautumaan oma.saunalahteen. Tilatessani sain yhdet käyttäjätunnukset, jossa oli etunimi ja 3 ensimmäistä kirjainta sukunimestä. Nyt sitten kotiboksin mukana tuli uudet tunnukset, jossa oli kuitenkin sama salasana. Kummatkaan ei toimi, mikähän mahtaa olla vikana, en viitsis lähtee tilaa uusia tunnuksia jollain verkkopankilla. Elisa neuvoo itse käyttämään http://192.168.100.1 osotetta, joka kyllä antaa kaikkee scheissee, mut ei oikeen mitään, mitä vois muuttaa. Eikö saunalahden puolen kotiboksia voi hallinoida muuten kun tuolta oma.saunalahdesta? Komentorivi ei anna mitään oletus gateway ip:tä.
Tän katkoilun lisäks signaali on ainakin PS3:lla huono, kuten oli edellisellä D-Linkin ripulillakin alussa, voiskohan katkoilukin korjautua itsestään kun pari päivää oottaa?

Mietin nyt tässä, että onko syy katkoiluun boxissa vai läppärissä, verkkopuolen ajuritkin päivitin. (Mulla on Acer Aspire 7740G, joku ihan tuntematon, ei varmaan sarjatuotannossa ollu, kun ei ajureitakaan löydy acerin sivuilta kyseiseen malliin. Onkohan siis vahingollista, jos kokeilen uusia ajureita toisesta mallista?)

Monta kysymystä, toivottavasti jaksatte lukea ja vastaillakin, Kiitos 🙂

1 kommentti

Ohjeita Kotiboksin asetuksiin saat tuki- ja ohjesivuiltamme osoitteesta http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Kotiboksi ' TARGET='_blank

Mikäli oikeita oma.saunalahti.fi tunnuksia ei tunnu löytyvän, suosittelen, että haet uudet tunnukset pankkitunnuksilla. Tunnusten haku kestää vain hetken ja saat tunnukset heti käyttöösi. Toivottavasti pääset eteenpäin näillä ohjeilla.

Teknisempiin kysymyksiisi minulla ei valitettavasti riitä tietämys, joten niissä kannattaa ottaa yhteyttä Tekniseen asiakaspalveluumme, yhteystiedot osoitteessa http://saunalahti.fi/yhteydet.php

Osallistu keskusteluun