Kysymys

Kotitotaali ADSL osoitteenmuutos

  • 23 syyskuu 2009
  • 0 kommenttia
  • 141 katselukerrat

on kyllä kumma kun kestää näin kauan kun muutin joensuusta ouluun ei kestänyt kovinkaan kauaa että tää kotitotaali avautui kun teki osoitteenmuutoksen ja on määräaikainen sopimus vielä..

nyt kun muutin uuteen kämppään ja vanhasta kämpästä ei uuteen matkaa paskaakaan niin 23.9:ttä oli arvioitu siirtoaika niin eipä ole auennut ja odotettu jo 4 viikkoa tässä kohta.. asiakaspalveluun jonotin tänään ekalla kerralla 25 min jossa epäpätevä henkilö ei osannut vastata kysymyksiin kävi ilmeisesti esimieheltä kysymässä eikä osannut muuta sanoa kuin yhdistää toiseen aspaan... toiseen joutui jonottamaan 19 minuuttia ja täälläkin aika epävarman oloista touhua.. " ei tiedä ei kyllä näy vielä mitään liikennettä, laitettiin viesti asentajille että mikä mättää " sitten hänki kävi kyselee jostain jotain ja ei sieltä mitään selvää vastausta saanut... soitellaampa huomenna taas uudestaan jos ei ala tää touhu parantua niin eiköhä täs oo adsl tarjoajan vaihto paikallaan kohta. maksullinen suomen hitain asiakaspalvelu jonotus, ehkä suomen epäpätevin asiakaspalvelu.. eikä oo eka kerta kun ollu ongelmia saada asioihin selvyyttä.

mutta tää nyt tuskin tuli yllätyksenä kellekkään mutta kysymys on kuinka kauan täs osotteenmuutoksessa kestää jos jo 4 viikkoa odotellut.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun