Kysymys

Kumpi kotiboksi juuri minulle?

  • 23 tammikuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 2269 katselukerrat

Hei! Olen hankkimassa Saunalahelta 10M/1M FullRate laajakaistaliittymää, ja ajattelin samalla ostaa jommankumman kotiboksin. Suurin toive on täysi toimivuus Xbox Liven kanssa, nettiä tulee käytettyä myös puhelimella ja parilla muulla tietokoneella. Kannattaisko mun ostaa siis tuo VMG3326-boksi vai A2100N-boksi?

http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/25/

http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/82/

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Tervetuloa palstalle Jusbo :)

Meinasitko boksia pitää verkkokaapelilla vai wlanilla modeemissa?

A2100N on vanhempi malli ja siihen on paljon enemmän tullu päivityksiä. Todennäköisesti laitteelle ei enää montaa päivitystä enää edes tule. 

Zyxeli on taas uusi ja sille taas ei ole firmiksiä vielä juurikaan tullut. Laita tulee todennäköisesti olemaan meillä käytössä vielä pitempään. Zyxelillä ollut sillon tällöin isompia ongelmia Wlanin kanssa, joten jos meinaat piuhaa pitää boxin perässä, niin itse valitsisin Zyxelin. Wlanilla taas ehkä A2100N:ää.

Itselläni on ps4:sen perässä tuo ciscon kaapelimodeemi ja aikaisemmin adsln perässä telewellin 501 ja näillä piuhan kanssa online pelaaminen on ainakin sujunut moitteetta. 

Toivottavasti palstalta löytyy joku, jolla olisi enempi henkilökohtaista kokemusta 🙂
Kiitos vastauksesta! Boxi tulee luultavasti wlanin kautta modeemiin, ei kyllä kaukana modeemin asennuspaikasta ole että voihan sen piuhallakin vetää. Otin tilaukseen mukaan tuon Zyxelin, vaikka 18e kalliimpi olikin 🙂 Täältä ilmeisen hyvin saa apua näihin nettiongelmiin joten palaillaan asiaan kun vehkeet saapuu ja liittymä avataan 🙂

Osallistu keskusteluun