Vastattu

Kurkelankatu 11, Kerava / Elisan kaapeli

  • 8 joulukuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 399 katselukerrat

Asentelin naapurille laajakaistan ja tuli hiukan fyysisiä ongelmia. TV/Radio-pistorasia on samassa ryhmässä maadoitetun tuplasähköpistorasian kanssa. Tämä maadoitettu osa on niin paljon korkeammalla antenniosaan nähden, että laajakaistan mukana tullut antenninjakaja uppoaa antennirasiaan vain jotain 3-4 mm., mutta ei pohjaan saakka. Liitäntä on erittäin epävarma ja voi irrota esim. imuroitaessa.

Onko ideaa, miten voisi jatkaa liitosta niin, että datasignaali olisi asiallinen ja mahdollisimman häiriötön? Ohessa kuva jakajasta. Pistorasiassa on TV vasemmalla ja radio oikealla. Jos asentaa jakajan niin, että johdot ovat oikealle, niin ei onnistu, koska radiossa on myös kaapeli ja kaikki kolme eivät mahdu olemaan tässä suunnassa. Onko Elisalla jossain hyllyssä muutaman sentin jatkoholkkia?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anonymous 9 joulukuu 2017, 12:10

https://www.kauppasatama.fi/tuote/VLSB40942M/Koaksiaalinen-liitoskappale-koaksiaalinen-uros-koaksiaalinen-naaras-metalliTuollainen tai jokin lyhyt liitäntäkaapeli.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

https://www.kauppasatama.fi/tuote/VLSB40942M/Koaksiaalinen-liitoskappale-koaksiaalinen-uros-koaksiaalinen-naaras-metalli

Tuollainen tai jokin lyhyt liitäntäkaapeli.
Näyttää hyvältä. Meni heti tilaukseen.
Kiitos neuvosta 🆒