Vastattu

Laajakaista aina vaan pätkii pätkii pätkii.....

  • 9 March 2020
  • 5 kommenttia
  • 649 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Oisko täällä “guruja” asian suhteen? Varmaan jo tammikuusta asti käyty kirjeenvaihtoa elisan kanssa ja lopputuloksena on modeemit johtoineen uusittu ja testattu jo varmaan kaikki maholliset variaatiot mitä tavis voi ylipäänsä testata. Kyse on KIINTEÄSTÄ yhteydestä ja pöytäkoneesta, joka pätkii pelissä ja ihan ns. normi käytössä. Nyt on kone huollossa ja huolto on sitä mieltä että vika olis ns.nettiyhteyksissä, kun eilenkin PING pomppas 60 ja kone ei sitten tottele edes hiiren liikettä. Vähän väliä on yli 30 ping ja kun menee yli 40 lakkaa kaikki toimimasta ja tai kellottaa tovin ja taas hetken toimii. Tätä ei kuitenkaan tapahdu läppärillä joka on taas LANGATTOMALLA yhteydellä. Elisan mielestä verkko on ok, mutta tässä nyt kaks puolta one siis eri mieltä. Alka tulla kalliiks, jos tilaillaan korjaajia ja ne on sellasii asiantuntijoita,jotka ei osaa etsiä vikaa esim,.oikeasta paikasta, myös verkkokortti ja korjaus maksaa, mutta kun kukaan ns.asiantuntijoista ei osaa sanoa mitään, kaikki tuntuu tapahtuvan arpapelillä ja maksaja on aina se käyttäjä.  Kannattaako siis vaihtaa suosiolla kokonaan laajakaistan tarjoajaa. Nyt on vastikkeeseen kuuluva yhteys,johon oon nostanu nopeutta. Nyt v(&)(&"¤/”=¤?” tää ku pientä oravaa….:rage:  Miten ylipäänsä mahtaa toimia muiden operaattorien yhteydet yhtiössä,jona yhteydet taloyhtiö on sopinut elisan kanssa, tuottaako sekin vielä monta mutkaa matkaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 9 March 2020, 14:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jos ongelma olisi yhteydessä, näkyisi ongelmat kaikilla laitteilla mitkä modeemin perässä. Tämän lisäksi toi että pingin pompsahtaminen pysäyttää hiiren toimivuuden, ei korkea pingi hiirtä itsestään pysäytä, hankaloittaa vain pelaamista. Ite pelasin juuri viikonloppuna useemman pelin 150ms+ pingeillä jenkkiservuilla ja ainoa ongelma oli että pingi oli iso minkä johdosta kuolin vaikka olin jo suojassa omalla ruudulla vihollisilta.

Mielellään siis toki aina tutkitaan ja korjataan mitä vain ongelmia meidän verkossa, mutta nyt alkaa jo oikeasti näyttämään siltä että vika on tuossa poikasi koneessa tai sitten noissa peleissä/palveluissa mitä koneella käyttelee :/ 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tää on nyt niin käsittämätön juttu ettei yosikaan. Ei tässä tiedä mitä/ketä enää uskoo. Teiän aspa jahuolto sitä mieltä et olis yhteyksissä ja muut sitä mieltä et koneessa. Peli on joku "sovellus" mitä kautta pelaa, mut ihan samaa touhuu tulee muillakin sivuilla kunnpelatessa. En tiedä vaikuttaako ne taajuudet(se 4g taajuus ei edes näy koneella), kone menee automatik 5g:hen. Pitääkö kenties oma elisassa vaihtaa jt kanavia tm. Kukaan ainakaan ei o maininnu näisyä mitään. Mut huollon tuomioo ootellen. Epäilys vaan heiltå oli jasillon ei juurikaan se verkkokortin tm vaihto asiaa auta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kun tohon pöytäkoneeseen on toi verkkokaapeli vedetty, niin noi WLANin 2,4GHz ja 5GHz verkot ei vaikuta siihen mitenkään :) Noi merkkaa vain silloin kun käytellään langattomasti eikä verkkopiuhalla. 

Lähinnä nyt tosiaan toi kun linjamittauksissa ei katkoja näy ja sulla ei myöskään oma läppäris pätki niin viittaa aikalailla vahvasti että jotain siellä pöytäkoneen puolella nyt tapahtuisi mikä häiritsee toimivuuksia, linjamittauksen pätkinnät kertoisi siis sen jos linja keskuksen ja modeemin välillä katkeilisi :) 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Nyt on kone huollossa ja huolto on sitä mieltä että vika olis ns.nettiyhteyksissä, kun eilenkin PING pomppas 60 ja kone ei sitten tottele edes hiiren liikettä. Vähän väliä on yli 30 ping ja kun menee yli 40 lakkaa kaikki toimimasta ja tai kellottaa tovin ja taas hetken toimii.

 

Vika on varmasti pöytäkoneessa jos hiiri lakkaa liikkumasta, silloin joko kone tilttaa tai näytönohjain tilttaa tai prosessori ylikuumenee tai virtalähteessä vikaa. Voi olla myös käyttöjärjestelmässä vikaa tai jossakin ajurissa vikaa. Vian aiheuttaja voi olla vaikea löytää, pitäisi vaihdella osia jotta selviää onko jossakin osassa vikaa. Myös peliohjelmassakin voi olla vikaa. Pätkiikö/jumittuuko millään muulla ohjelmalla/pelillä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Siis kone lagaa ihan muutenkin kunnpelissä. Ihan koulu tehtäviä tehdessä taas alkaa kellottaa ja sivu pudota alas ja sitten pitää taas aukasta uudelleen. Samaa tekee leffaa jattoessa. En tiedä onkl kakkk eri vikoja ja eri asioista johtuvia . Pelissä ei tosiaan hiiri reagoi ja ping pomppii siitä 30- 60. Huollossa oli keskivertona ping 17.Tuli huollosta saatesanoin: toimi moitteettaa heillä ajurit kunnossa, ei viiruksia ja verkkokortti ok. Ainut oli että mainitsivat, että VPN ja iobitin drive booster voi vaikuttaa ja suositellaan koneen nollausta tehdas.as. boostit ym.kyllä asennettu ongelmien ilmaatumusen jälkeen joten joku muu se sillon oltava. Joskus saattaa kuulema johtuu ulkom.serveristä, mut toisaalta mitem sitte muut pystyy oelaamaan. Tää tais olla saksalainen serveri. Toisaalta kun muutettiin tänne ni homma on toiminu. En ihan mee vanomaan, oisko ongelmat lisääntyny sen jälkeen kun otettu käyttöön as.yhtiöön liitetty nettii. Tosin ei sillä pitäny olla mitään vaikutusta kyn aiemmin oli omalaajakaista elisalta. En noita ymmärrä, mut ei tunnu asiantuntijakaan missään ymmärtävän. Ta ainakaan ei kukaan löydä oikeeta paikka, mitä vois alkaa korjaamaa. Yhtä monta "vian" ehdotusta, kun on ehdottajaa ja vika aina siinä toisessa.