Kysymys

Laajakaistan hankinta jos luottotiedoissa merkintä?

  • 4 elokuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 4847 katselukerrat

Eli onnistuuko saunalahdelta kiinteän laajakaistan hankinta jos luottotiedoissa merkintä?

3 kommenttia


Eli onnistuuko saunalahdelta kiinteän laajakaistan hankinta jos luottotiedoissa merkintä?


Ymmärtääkseni ainakin matkapuhelinliittymissä pyydetää 380 euron vakuusmaksua. En tiedä miten asiat on laajakaistan kanssa. Kannattaa varmaan olla asiakaspalveluun yhteydessä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Muutama kuukausi sitten tuli läheisellä samantyyppinen asia vastaan. Asiakaspalvelusta ei osattu sanoa mitään, vaan kehotettiin tekemään tilaus ja sitten tulee vastaus. Asiakaspalveluhenkilö ilmeisesti kyseli asiaa laajemminkin, mutta vastausta ei saanut etukäteen.

Silloin tuo vakuusmaksu oli 300 euroa matkapuhelinliittymältä tai päätelaitteelta. 3G-palvelupaketissa siis 600 euroa. Siitäkään ei ollut etukäteistietoa, riittääkö yksi 300 euron vakuus, jos puhelimen maksaa käteisellä. Tuo 300 euroa on kiinteä summa, eikä ilmeisesti riippunut puhelimen hinnasta.

Sen verran tuossa tuli tietoa, että asiaan saattaa vaikuttaa: mistä tuo maksuhäiriömerkintä on aiheutunut, kuinka vanha se on ja onko velan maksanut pois.
Hei Rayjay,

tilausta tehdessäsi ei voida varmuudella sanoa, että määräytyykö tilauksellesi vakuusmaksu. Tämä selviää vasta siinä vaiheessa, kun tilauksesi on otettu vastaan. Vakuusmaksu lähetetään postitse ja mikäli sitä ei suorita 30 päivän sisällä peruuntuu tilaus automaattisesti.

Osallistu keskusteluun