Kysymys

Määräaikainen sopimus, huoneistokaista

  • 19 joulukuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 2744 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Hei,

Minulla on määräaikainen sopimus saunalahden huoneistokaistaan jossa ensimmäinen  vuosi noin 10 € ja toinen vuosi 30 €. Sopimus on ollut minulla nyt voimassa vuoden ja minulla olisi tarkoitus vaihaa asuntoa.. Soitin saunalahteen ja sieltä sanottiin että sama liittymätyyppi on mahdollista saada uuteen osoitteeseen mutta pitäisi hankkia jokin modeemi joka maksaa noin sen 90 €. Nyt kysyisin että kun määräaikainen sopimus sitoo minua vielä vuodeksi, onko minulla mahdollista vaihtaa liittymätyyppiä vaikka nettitikkuun? en ole oikein valmis lisämaksuihin.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei MarkoP ja tervetuloa Palstalle!

Huoneistokaistaa on tarjolla kahdella eri tekniikalla. Joko VDSL-yhteydellä, jolloin tarvitset puhelinpistorasiaan kytkettävän modeemin tai sitten yhteys toimitetään valokuituna ja yleiskääpelointika asunnollesi, jolloin et tarvitse mitään modeemia yhteyteen.

Jos kyseessä on nimen omaan muutos valokuitu -> VDSL, tarvitset tässä yhteydessä modeemin, jos sinulla ei omasta takaa sellaista vielä löydy. Modeemin voit myös ostaa itse muualta, jjosko löytäisit muualta halvemman modeemi. Tuon modeemin voi myös meiltä ostaa osamaksuna, jolloin ei tule lompakkoon näin joulun alla isompaa lovea.

Mitä tuohon mobiililaajakaistaan tulee, niin et voi vaihtaa määräaikaista kiinteää yhteyttä mobiiliin.
Onko mahdollista muuttaa liittymätyyppiä mihinkään halvempaan?
Käyttäjätaso 5
Riippuen tämän hetkisestä nopeudesta. Yleensä noissa Huoneistokaistoista on muutamia eri vaihtoehtoja: 10M, 50M, 100M. Kuidulla päästään joissain kohteissa myös 250M.

Voit tarkistaa täältä osoitteeseesi saatavilla olevat vaihtoehdot ja hinnat. Mutta määräaikana voit muuttaa liittymäsi nopeutta, sitä ei mikään estä 🙂
Hei, Voinko tehdä nopeuden muutoksen netistä?
Käyttäjätaso 5
Hei MarkoP,

Kyllä, se onnistuu OmaSaunalahden kautta.

Osallistu keskusteluun