Kysymys

määräaikainen sopimus laajakaista

 • 23 tammikuu 2016
 • 7 kommenttia
 • 727 katselukerrat

ihmetteken elisan toimintaa, määräaikainen sopimukseni loppuu helmikuussa. katselin tarjouksia ja elisan sivuilla oli tarjous 6 kk puoleen hintaan ja vuosi normi hinnalla eli 18 kuukauden määräaikainen sopimus. soitin asiakaspalveluun ja halusin tehdä uuden sopimuksen, eipä onnistunut. on vain uusille asiakkaille sivuillanne en siitä kyllä mainintaa löytänyt.onneksi taloyhtiössämme on kahden eri operaattorin valokuitu... ei liene vaikeaa arvata kumman valitsen...

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tarkistin asian oman osoitteeni kohdalla ja näinhän se on. Sama tarjous näkyvillä, mutta missään tiedoissa (ei edes pienellä printillä) ei mainita, että tarjous on vain uusille asiakkaille.

Itselleni kyllä tuli Elisalta soittoa kun oma määräainainen Viihde -sopimukseni oli lähellä loppua. Tarjottiin uutta sopimusta ja pientä kivaa mukaan, jos uusin sopimuksen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Juu kyllähän se niin on, että siinä kohdassa josta uuden laajakaistan voi tilata näkyy ainoastaan tarjous, joka on voimassa uusille asiakkaille. Niin sanotusti vanhoille asiakkaille löytyy kyllä myös omat tarjouksensa. Olisitko halunnut, että katsotaan sinulle jonkinlainen tarjous? 
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Ei kannata uusia määräaikaista sopimusta, jos on 10M Kiinteä Laajakaista. Entiset sopimukset maksavat 26.90 €, uudet 28.90 € eli kahden euron korotus kuussa on kaikkea muuta kuin "hyvä alennus". Kalliita megoja.

  Millainen sopimus sinulla on nyt?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Mits kirjoitti:
  @jarski66 Juu kyllähän se niin on, että siinä kohdassa josta uuden laajakaistan voi tilata näkyy ainoastaan tarjous, joka on voimassa uusille asiakkaille. Niin sanotusti vanhoille asiakkaille löytyy kyllä myös omat tarjouksensa. Olisitko halunnut, että katsotaan sinulle jonkinlainen tarjous? 

  Asiakkaana minä ainakin haluan, että myytävissä palveluissa ym. mainitaan SELKEÄSTI, ett koskee VAIN uusia asiakkaita tai sitten myytte samaan hintaa myös vanhoille, jos joku sellaisen itselleen sivuilta klikkailee. Johan tommosta voi pitää harhaanjohtavana mainontana.
  siksi olisin mieluusti tuon tarjouksen ottanut kun ei ollut mainintaa että vain uusille asiakkaille. vanhat maksakoot mieluusti täyden hinnan. nykyinen yhteys on 50/10. kiitos tarjouksia otetaan mieluusti vastaan...
  vielä vähän lisää..  edellinen palveluntarjoaja, paikallinen puhelinyhtiö jonka elisa haukkasi suuhunsa tarjosi aina samat edut uusille ja myös VANHOILLE asiakkaille. halusi pitää myös vanhat asiakkaat tyytyväisinä asiakkainaan. nykyinen sopimukseni on peruja tuolta vanhalta operaattorilta. eka vuosi 9,90 ja toinen vuosi 29,90. sopimukseni loppuu helmikuun alkupuolella. elisalle vielä pikku pyyntö, laittakaapa selkeästi esille kenelle nuo tarjoukset on tarkoitettu.
  Se on vähän niinkuin Osuuskaupassakin, että hyllyn hinta ratkaisee. Eli Elisan sivujen tarjous on hylly ja sopimus tehdään kassalla. Yksinkertaista.

  Osallistu keskusteluun