Vastattu

Meni hermot!

  • 29 toukokuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1016 katselukerrat

Moi!Vaidoimme Dnal:ta teille 8.12.2014.Meillä on mobiililaajakaista 4G.Se on alusta alkaen takkuillut,olen resetoinut sitä tavallista useammin.Se jymähtää paikalleen kuin *****a Junattalan tuvan seinään,ei millään eteenpäin.Tulee ilmoitus:Warning:Unesponsive script:Vaihtoehtoina jotka varmasti tiedät on:continue,debugcontinut ja stop script continue jota yleensä kehoitetaan klikkaamaan.Meillä on myös läppäri tämän pöytäkoneen lisäksi.Kun esim. kirjoitamme s-postia,saa odottaa että voi kirjoitaa seuraavan kirjaimen ja sitten sanat hypähtävät yxkax jo kirjoiteutun tekstin sekaan.PAHINTA ON TUO ***** HITAUS.Ehdin hyvin käymään isolla asialla wc:ssä,laittamaan kahvit tippumaan tai suutuspäissäni kiskaisemaan tupakan ennen kuin tämä ***** suostuu taas vähän aikaa toimimaan.Olen poistanut tiedostoja,laittanut valokuvia muistitikulle,siis siivonnut koneemme.Nyt olen niin vihainen että jos tämä EI ALA KUNNOLLA TOIMIMAAN VAIHDAN TOISEEN YRITYKSEEN joka ei todellakaan ole DNA.EMME OLE OLLENKAAN TYYTYVÄISIÄ OLLEET ALUN ALKAENKAAN TÄHÄN LAAJAKAISTAAN.

Sen verran vielä huumori kukkii että ilmoitan aina että Harjavallassa osoitteet annetaan naaman mukaan..Toivon pikaista yhteydenottoa.SIksi en soita,koska se on niin *****lisen kallista per minuutti.

EDIT: Poistettu yhteystiedot
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 29 toukokuu 2015, 17:05

Tämä saatiinkin selvitettyä puhelimen välityksellä 🙂 Ongelma nyt tuntui tietokoneeseen jäävän tällä kertaa.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Julkisella foorumilla ei kyllä kannattaisi noita tietoja noin jakaa.. Tulee kirjaimellisesti *****aa hyvin helposti niskaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä saatiinkin selvitettyä puhelimen välityksellä 🙂 Ongelma nyt tuntui tietokoneeseen jäävän tällä kertaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Toki ensin piti haukkua operaattori, kun eihän omissa vehkeissä nyt vikaa voi olla! :smileycheesy:

Osallistu keskusteluun