Vastattu

Miksei ole tietoa häiriöstä Espoossa?

  • 22 joulukuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 212 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Muuralan alueella meillä ei toimi laajakaistayhteys, pelkkä Power ja WLAN valo palavat.. digiboxi sanoo vain ettei kanavia voida näyttää.. Onkohan vika Elisan systeemissä vai digitalla, kun yleensä peruskanavat näkyvät antennipiuhan kautta. Nyt nekin pätkivät. Missään ei ole mitään infoa asiasta. Elisan asiakaspalvelussa sanottiin joitain tunteja sitten, että on tiedossa massavika. Kenelläkään mitään haisua?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vadelmarausku 23 joulukuu 2016, 08:54

Moikka! Siirsin keskustelun tänne laajakaistapuolelle, pidetään häiriötiedotteissa vain julkiset häiriötiedotteet. :)Olet siis ilmeisesti ollut jo asiakaspalveluun tästä yhteyksissä? Kartalla ei vielä ainakaan ole tuota häiriötä tiedossa, mutta kun asiakaspalvelussa on noin todettu, niin sitten on alueellisesta viasta kyse ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Jos liittymästäsi tehtiin vikailmoitus, saat tekstiviestillä kuittauksen vian korjaamisesta.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Moikka! Siirsin keskustelun tänne laajakaistapuolelle, pidetään häiriötiedotteissa vain julkiset häiriötiedotteet. :)

Olet siis ilmeisesti ollut jo asiakaspalveluun tästä yhteyksissä? Kartalla ei vielä ainakaan ole tuota häiriötä tiedossa, mutta kun asiakaspalvelussa on noin todettu, niin sitten on alueellisesta viasta kyse ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Jos liittymästäsi tehtiin vikailmoitus, saat tekstiviestillä kuittauksen vian korjaamisesta.
Hei. Ok, kiitos vastauksesta.
Sain tänään lisää selvyyttä. Meiltä puuttuu myös taloyhtiöstä pihalta ja joistain yhteisistä tiloista sähköt; ja tosiaan tv kanavissa on häiriötä tai ei näy ollenkaan. Sähkönsiirtäjällä Carunalla ei ollut tiedossa mitään yleistä vikaa. Huoltoyhtiöstä tiedettiin, että useampi samankaltainen vika-ilmoitus on tehty heille. Heidän sähkömies tutkii tänään päivällä asian.
Eli ilmeisesti kyse on vain meidän rivitaloyhtiöstä 🙂
Mpidetään häiriötiedotteissa vain julkiset häiriötiedotteet. :)

Offtopic:

Eikö sinne voisi tehdä sellaista suojausta, että vain elisalaiset voi luoda sinne uuden threadin?

Osallistu keskusteluun