Kysymys

Miksi s-postin tunnukset ei toimi?

  • 1 maaliskuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 319 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Käytössä on s-lahden gsm-liittymiä ja niihin kuuluvat s-posti ovat ok.
Nyt ADSL liittymän tilauksen mukana tuli monitasoliittymän(mitä tuo sitten tarkottaakin)käyttäjätunnus ja salasana
Tämä ns. uusi s-postiosoite näkyy omilla sivuilla sievästi eriteltynä riveittäin muiden käytössä olevien sähköpostilaatikoiden kanssa.
Kirjautuminen etusivulta saamillani tunnuksilla ei kuitenkaan onnistu ???
VAI pitääkö adsl:n mukana tulevaan s-postiin kenties mennä jostain "nurkan takaa", eikä tuosta etusivulta mistä normaalisti
kirjaudun muihin s-postiosoitteisiin ja omille sivuille :-",,,null,null,2015-06-10 11:30:43.0,0
123,7025,7024,7024,1267518278000,353,0,96375,0,Vs: Miksi s-postin tunnukset ei toimi?,"Hei,

Kirjautumisen ADSL-yhteyden mukana tulleeseen sähköpostiin pitäisi kyllä toimia ihan normaalisti Saunalahden kotisivujen pääsivulta.

Tunnus-kohtaan voi kirjoittaa itse sähköpostiosoitteen, ja salasanan kohtaan tulee salasana. Mikäli salasana olisi hukassa, sen voi vaihtaa ennen kirjautumista oma.saunalahti.fi -hallintapalvelusta, sähköpostien hallinnasta.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt aukesi se uusi sählöposti,kun laitoin etunimi.sukunimi@saunalahti.fi ja lähettämänne salasanan. Mutta mihin tuo mukana tullut käyttäjätunnus(etunimen 3 ekaa kirjainta ja sukunim. 4 kirjainta) kuuluisi laittaa, se kun ei kelpaa omille sivuille eikä s-postiin salasanan kera?
Voin kuulema muuttaa salasanaa omilla sivuilla jos ensin kirjaudun noilla tiedoilla, mutta kun niillä ei pääse mihinkään. Onpas monimutkasta 😠

Voin kuulema muuttaa salasanaa omilla sivuilla jos ensin kirjaudun noilla tiedoilla, mutta kun niillä ei pääse mihinkään. Onpas monimutkasta >:(


Tämä siis toimisi niin, että vaihtaaksesi sähköpostin salasanan kirjaudut oma.saunalahteen niillä samoilla vanhoilla tunnuksilla, jotka sinulla ovat sinne olleet ennenkin käytöstä. Ketjun ensimmäisestä viestistä ymmärsin, että olet oma.saunalahteen päässyt ongelmitta.

Sähköpostin omaa tunnusta et käytännössä tarvitse mihinkään: oma.saunalahteen mennään oma.sauniksen tunnuksella ja salasanalla, sähköpostiin taas sähköpostiosoitteella ja sähköpostin salasanalla.

Osallistu keskusteluun