Kysymys

Miten HB LaserJet 100 colorMFP M175nw -tulostimeen saa saa muutettua uuden SSID-tunnuksen?

 • 19 huhtikuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 730 katselukerrat

 • Uusi OmaYhteisön jäsen
 • 1 kommentti
Osaisiko joku kertoa, miten käytössä olevan HP LaserJet 100 colorMFP M175nw -tulostimen saa yhdistettyä uuteen reitittimeen. Uuden IP-tunnuksen laittaminen tulostimen välineillä ei näytä riittävän. Sen olen tehnyt.
Kokeilisin verkkonimen muuttamista, jos tietäisin, miten se kannattaa tehdä. En ole löytänyt tapaa, jolla nimen voisi vaihtaa ja ihmettelen, pitäisikö ohjelma poistaa kokonaan ja ladata uudelleen. En ole vielä uskaltanut yrittää.
HP:n tukisivuilla löysin työkalun, jolla yritin yhdistämistä, mutta se ei toiminut. Työkalu löysi väärän IP-osoitteen eikä sallinut sen muuttamista oikeaksi. Verkon nimen se kyllä löysi, mutta yhdistämistä ei sitten tapahtunut.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 •  

  Kyseisestä tulostinmallista ei itsellä ole valitettavasti kokemusta. Onko laajakaistayhteys käytössäsi langattomasti muilla laitteilla (esim. tietokoneella)? Käytännössä yhdistäminen pitäisi tapahtua samalla tavalla, syöttämällä langattoman verkon salasana laitteelle, jolla yhteys halutaan ottaa.

  Millä reitittimellä käytät yhteyttä?

  Onko Palstalaisilla antaa tarkempia neuvoja kyseisen tulostimen kanssa?
 • Käyttäjätaso 1
  Vastaako se tulostin pingiin joltain työasemalta?

  Ja jos HP:n softa löytää vanhan IP:n, niin todennäköisesti se IP ei ole sitten vaihtunut. Olethan nyt tarkastanut ja pariinkin kertaan? Myös subnet maski ja gateway pitää olla oikeat jotta bitti kulkee.

  Myös hard resetti masinalle voisi olla nopein "ratkaisu", aloitat sitten puhtaalta pöydältä. Ja kunhan muistat nuo em. asiat.

  Osallistu keskusteluun