Kysymys

Miten pääsen reitittimen hallintasivulle?

  • 23 March 2015
  • 5 kommenttia
  • 14427 katselukerrat

Soitin tänään Elisalle kosak koneeni on niin hidas.Siellä neuvottiin,mene reitittimen hallintasivulle.Nyt en tiedä miten pääsen sinne,AAA_AA_PUVA!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Riippuu reitittimestä.
Sirparekola59 kirjoitti:
Soitin tänään Elisalle kosak koneeni on niin hidas.Siellä neuvottiin,mene reitittimen hallintasivulle.Nyt en tiedä miten pääsen sinne,AAA_AA_PUVA!

Kerro ensin, mikä reititin sinulla on käytössä (merkki/malli, lukevat laitteen pohjassa) ja mitä sinun pitäisi siellä pystyä tekemään, niin kerrotaan sitten lisävinkkiä ?
Täältäkin voi löytyä tarvittavat ohjeet:

http://asiakastuki.elisa.fi/aihe/viihde/224/
Minulla on Kotiboksi C2300. Miten pääsen hallintasivulle, jossa voi vaihtaa esim. reitittimen SSID:n tai WPA2-salasanan? Paikallisessa osoitteessa 192.168.100.1 voi säätää asetuksia melko rajoitetusti, eikä siellä ole WLAN-asetuksia. WLAN-asetuksia pitäisi ilmeisesti päästä säätämään OmaSaunalahti- tai OmaElisa -palvelun kautta, mutta kummassakaan palvelussa minulla ei näy mitään modeemiin liittyviä asetuksia. Ei näy ohjeissa mainittavaa "Kotiboksin hallinta" tai "Laajakaistamodeemin asetukset" -otsikkoa kummassakaan palvelussa.

Modeemi ei ole tullut liittymän mukana vaan olen ostanut sen itse ElisaShopista, kun vuonna 2004 avatun Elisa Kaapelimodeemi -liittymän mukana tullut modeemi meni rikki. Siihen aikaan on tuskin ollut mitään ulkoisen nettipalvelun kautta tapahtuvaa hallintaa ollut olemassakaan. Voisiko OmaSaunalahti-palveluuni lisätä kohdan jossa pääsen säätämään nykyisen modeemini asetuksia, vai miten niitä muuten oikein pääsee säätämään. Minkä takia modeemin kaikkia asetuksia ei muutenkaan voi säätä paikallisesti, vaan osa asetuksista on tehtävä Elisan/Saunalahden nettipalvelun kautta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pacen C2300 kaapelimodeemille onnistuu hallinta OmaElisasta. Jos näitä ei löydy sieltä, laita mulle yksityisviestillä asiakasnumerosi ja modeemin sarjanumero/CM MAC -osoite, niin vilkaisen asiaa tarkemmin 🙂