Kysymys

Miten saan prepaid-nettiliittymän käyttööni?

  • 9 kesäkuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 1815 katselukerrat

Asumme Ruotsissa ja tulemme kesälomalle Suomeen. Meillä on tietokone, jossa on paikka 3G-kortille. Haluaisimme ostaa nettiyhteyden lomamme ajaksi Savonlinnaan prepaid-periaatteella. Miten toimin? 

Ruotsin yhteys on Telian 3G ja siinä on Erikssonin managerohjelma yhteydenottoa varten. Onko Saunalahdelta saatavissa oma ohjelma tätä varten, kuten esimerkiksi DNA:lla?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


Ruotsin yhteys on Telian 3G ja siinä on Erikssonin managerohjelma yhteydenottoa varten. Onko Saunalahdelta saatavissa oma ohjelma tätä varten, kuten esimerkiksi DNA:lla?


Saunalahdella ei ole omaa ohjelmaa jolloin käytetään tikun mukana tulevaa. Esimerkiksi itselläni on käytössä Huawein mukana tuleva Mobile Partner.

Jos Ericssonin omaan ohjelmaan voi tehdä yhteysasetukset itse, voit käyttää sitä edelleen kunhan lisäät siihen Saunalahden asetukset.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyt täytyy vain huomata sellainen pieni jippo että Saunalahden Prepaid-liittymien kanssa käytetään Elisan APN-asetusta internet, ei Saunalahden laskuliittymien asetusta internet.saunalahti
Käyttäjätaso 2
Saunalahti Prepaid -liittymän saa R-Kioskilta, Elisa Shopitista, Prismasta tai netistä tilattuna postitse Suomeen.

Saldoa liittymään voi ladata R-Kioskilla, ostamalla lataussetelin Elisa Shopitista tai Prismasta, Otto-pankkiautomaatilla tai netissä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Liittymän kielen voi vaihtaa lähettämällä tekstiviestin SUOMI, SVENSKA tai ENGLISH numeroon 18258.

Liittymän saldotilanteen voi tarkistaa lähettämällä tekstiviestin TILI numeroon 18258.

Mobiililaajakaistan viikkopaketin (6,90 eur) voi tilata lähettämällä tekstiviestin DATA7 numeroon 15020.

Onko Saunalahdelta saatavissa oma ohjelma tätä varten, kuten esimerkiksi DNA:lla?


Mitä DNA:n ohjelmaa tarkoitat?

Mutta joo, voisi olettaa että tietokoneen SIM-korttipaikkaan voi minkä vaan kortin heittää ja ei muuta kuin asetukset kuntoon niin saa yhteyden.

Käyttä maksaa 1,5 /Mt


...mutta kuitenkin enintään 1,90 euroa vuorokaudessa. Näin ilman viikkopakettia.

mutta kannattaa tilata aina viikko kerrallaan joka maksaa 6,90 ja sillä saa rajattoman käytön, tietenkin oma käyttötarve ratkaisee kumpaa kannattaa käyttää.


Jos tietokoneen 3G-härveli ja käytettävä yhteysohjelma tukevat tekstiviestien lähettämistä, viikkopaketin tilaaminen käy kätevästi. Muuten voi tietenkin siirtää SIM-kortin puhelimeen ja lähettää sillä tekstiviestin.

Onkohan muuten systeemi niin fiksu että viikkopaketin tilauksia voisi ketjuttaa, esim. lähettää kerralla 4 tekstiviestiä niin olisi samantien melkein kuukaudeksi (28 päivää) tilattu paketti. En oo kokeillut.