Modeemiin valinnainen ajastettu buuttaus yöllä

  • 2 syyskuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 222 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Ainakin oma 2010 viihdemodeemi (valkoinen/musta antenni), vaatii buuttauksen päivittäin. Nyt olen hoitanut sen epätyylikkäästi ajastimella yöaikaan. Voisi kuvitella että tämmöisen voisi hoitaa aika helposti laitteen firmwareen.
Eli asetuksiin ruksivalinta haluatko modeemin uudelleenkäynnistyksen. Ja viereen kenttä kellonajalle, itse laittaisin 04:00. Esim. kohtaan System management...Restart tämä sopisi loogisesti.
Epämääräinen nettiyhteyden häröily väheni itselläni ainakin olennaisesti tämän ajastimella tehdyn buuttauksen avulla. Se vain tuntuu tyhmältä.
Ei olisi hullumpi idea myöskään digiboksille? Omani ainakin tarvitsee myös virtajohdon irroitusta lähes päivittäin. Uusi digiboksi on tosin tulossa, saa nähdä miten sen kanssa..

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ei toimiva modeemi tarvitse säännöllistä boottausta. Jos modeemisi ei toimi ilman päivittäistä boottausta, on se tavalla tai toisella viallinen.

Itselläni Telewell vetelee useamman kuukauden yhtäjaksoista uptimea. Edellinen bootti oli päävirtojen katkaisun yhteydessä.
Käyttäjätaso 3
Hmm, tämä kuulostaa sellaiselta asialta, jota voitaisiin tarkistaa paremmin yksityisviestin puolella. Lisäätkö siis rEvolution ensin profiiliisi asiakasnumerosi sille vaaditulle kentälle ja laitat sitten Palstatiimille yksityisviestiä tätä kautta: elisa.to/viestipalstatiimille ? 🙂

Osallistu keskusteluun