Kysymys

Muuttuuko sopimus ominaisuuksia muuttaessa?

  • 20 syyskuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 1778 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Käytössäni on nykyään 10/1 ADSL, joka on tilattu ennen 29.9.2010, jolloin palvelukohtaiset toimitusehdot muuttuivat ymmärtääkseni ADSL-liittymän osalta niin, että uusissa sopimuksissa verkkoon auki olevan WWW-palvelimen pitäminen olisi kiellettyä.

1. Onko tosiaan näin, että WWW-palvelinta ei saa pitää jos nyt ottaisin uuden sopimuksen?
2. Jos päivitän nykyistä 10/1-liittymääni nopeuteen 20/1, muuttuuko sopimukseni siten, että en saisi enää pitää palvelinta?
3. Jos päivitän liittymän nopeuteen 20/1 ja sen jälkeen siirrän nykyisen sopimukseni työnantajani nimiin tai muuten työnantajan maksettavaksi, muuttuuko sopimukseni siten, etten saa enää pitää palvelinta?

3 kommenttia

Hei tormu,

Nykyisten toimitusehtojen mukaan, jotka ovat olleet voimassa 25.5.2011 alkaen, palvelimen pitäminen on kiellettyä. Tämä löytyy http://img.saunalahti.fi/toimitusehdot.pdf ' TARGET='_blank kohdasta 4.1. Joten sopimusta uusittaessa poistuu sopimuksestasi tuo palvelimen pitäminen
Eli vielä varmistusta:

Jos teen mitä tahansa muutoksia (kuten nopeuden noston) liittymääni, kyseisen liittymän sopimus muuttuu senhetkisten ehtojen mukaiseksi - riippumatta siitä milloin liittymä on alunperin otettu käyttöön?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hei tormu,

Saunalahden laajakaistaerityisehdot 25.5.2011 ehtoja sovelletaan myös ennen niiden voimaantuloa tehtyihin sopimuksiin 1.9.2011 alkaen.

Osallistu keskusteluun