Kysymys

NAT ongelmis ps4:llä

  • 7 marraskuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1150 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
PS4:n NAT1 vaihtui NAT3:ksi eli openista strictiksi eikä yhdistyminen peliservereille enää onnistu. Toimi viikko sitten hyvin ja olemme kokeilleet modeemin sammutusta ja nollamista jo. Modeemin malli on ZyXEL VMG3926-B10A. Olisiko jotain neuvoja ongelman korjaamiseen?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Ei se itsestään muutu. Onko se vuokramodeemi vai oletko tehnyt jotain muutoksia verkossa (esim. lisännyt jonkun reitittimen väliin tms.)?
Eipä muutu ei 🙂 siksipä soittelimme Elisalle että mitä on tapahtunut kun on kuitenkin toiminut kolmisen viikkoa ihan moitteetta. 

Me emme ole tehneet yhtään mitään muutoksia. Laite on siis Elisan ja tuli liittymän mukana. He eivät myönnä tehneensä myöskään mitään. Siksi me täällä palstalla tojoillaan, että saataisiin teiltä kokeneemmilta tietoa, miten edetä kun homma ei pelitä ja kun liittymä juuri siksi vaihdettiin että pleikalla pystyisi pelaamaan.

Kiitos etukäteen jos kykenet auttamaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Onhan se outoa, että itsestään noin tekee, mutta jos ei se itsestään siitä toivu, niin jotain pitää yrittää.

Kokeile vaikka tuon linkin ohjeiden mukaan avata Zyxelin portit PS4:lle. En tosin tiedä, onko Ellu muuttanut Zyxelin firmwarea kuinka pahasti eli toimiiko tuo ohje kirjaimellisesti. Jos toimii, niin pitäisi kyllä auttaa.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/VMG3926-B10A/PS4.htm
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Onko pleikkari WLANin päässä vai piuhalla? Jos piuhalla, niin kokeilepa kytkeä DMZ -käyttöön. Vinkkejä löytyy mm. tästä aiheesta.

Elisa on ikävä kyllä karsinut modeemin ominaisuuksia isolla kädellä. Tuo Zyxelin ohje ei siis ihan sellaisenaan toimi tämän Elisan version kanssa, mutta vinkkejä sieltä kyllä saa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Öö.. Kyllä dmz toimii riippumatta yhteystavasta vai onko boksi jotenkin "poikkeava"?