Kysymys

Netti ei toimi kunnolla

 • 12 kesäkuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 1039 katselukerrat

Taas täällä !

Niin että netti ei tahdo yhtään toimia kunnolla, esim pelien pingit ovat ihan kantissa eli 200-400 ms tai enemmän, ja pelien päivitykset ei tahdo kunnolla latautua ja tämä on jatkunut jo 2-3 päivää ja edelleen ei näy paranemista netin suhteen ja meillä on about 10 laitetta modeemissa kiinni wifillä tai adsllä ja mulla ei oo hajuakaan mistä johtuu kaistanylisyöminen ja korkeat pingit.

Voisiko joku auttaa ja onko vika modeemissa ?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5


 • LIsää asiakasnumerosi tietoihisi, niin moderaattorit pääsevät mittaamaan linjasi ja katsomaan tilannetta tarkemmin. Linjamittari mittää yhteyden aina modeemille saakka. :)

  Jos vika on modeemissa, niin ainoa täysin varma keino varmistua siitä on testata toisella modeemilla (ja toisella  puhelinjohdolla, koska johto on häiriöherkkä ja kannattaa testata) yhteyttä.
 • Minkälainen modeemi sopis sitten tuohon? Kun kerran kokeiltiin vaihtaa niin netti toimi paremmin mutta ei voitu katsoa tallenteita niin vaihettiin takas siihen elisan tukiasemaan.
  Käyttäjätaso 7
  Mikyli kirjoitti:
  Minkälainen modeemi sopis sitten tuohon? Kun kerran kokeiltiin vaihtaa niin netti toimi paremmin mutta ei voitu katsoa tallenteita niin vaihettiin takas siihen elisan tukiasemaan.

  Sinulla ilmeisesti on ADSL-liittymä?

  Siihen kävisi esim tällainen modeemi.

  https://www.telewell.fi/fi/tuote/adsl-tuotteet/TW-EAV510_uusi/tw-eav510
  juu meillä on elisa viihde palvelu johon kuului netti ja yms
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Jos vika jää Viihteen modeemiin, sisältuu sulle palveluun takuuvaihto laitteelle. 🙂 Lisää siis ihmeessä asiakasnumerosi profiiliisi, jotta voidaan tarvittaessa tehdä toimenpiteitä 🙂
 • Osallistu keskusteluun