Kysymys

Nettitikku katvealueilla

  • 21 maaliskuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 458 katselukerrat

Hei,

tilasin nettitikun ja toimii hienosti kaupungissa, mutta kun matkaan viikonlopuksi maaseudulle, niin ei toimi edes välttävästi. Tämä oli toki tiedossa: olin jo ennen tilausta katsellut kuuluvuuskarttaa. En kuitenkaan osannut odottaa sitä, että edes irkkaus ei onnistu kunnolla ja se sentään ei pahemmin tarvitse kaistaa. :o

Nyt kysynkin, että onko Köyliöön, osoitteeseen Voitoistentie 670 tulossa parempaa kuuluvuutta? Katsoin kilpailijan (DNA:n) kuuluvuuskartasta, että siinä osoitteessa on kuuluvuutta ja "pilven" keskipiste on juuri tuon osoitteen välittömässä läheisyydessä. Olisiko DNA:lla masto? Ja voisiko Saunalahti laittaa omaa tekniikkaansa vaikka samaan mastoon?

Nyt joku kysyy, että miksi en ottanut DNA:n "mokkulaa". Koska olen jo Sauniksen asiakas ja kuusi kuukautta ilman nopeusrajoitusta on vähän liian hyvä tarjous olla käyttämättä. ;)

Ps. Adminit, jos tämä meni väärälle alueelle, pahoittelen ja siirtänette muualle 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Anyone?
Käyttäjätaso 2
Siinä näkyy olevan Kiukaisten taajama lähimpänä, eli kannattaa hiillostaa Elisaa ja DNA:ta, että heittäisivät UMTS900-tukiaseman seuraavaksi sinne. Mikäli sinne ei jo ole ehditty sellaista heittämään karttapäivitysten jälkeen.

Tuo DNA:n kartalla tällä hetkellä näkyvä "pilvi" on vain ulkotilakuuluvuutta jota Elisan kartalla ei näy. Kun zoomaat kauemmas, huomaat että "pilvi" on reuna-aluetta. Molempien lähimmät 2100 MHz tukiasemat sijaitsevat samoilla paikkakunnilla, Harjavalta, Kokemäki, Eura. Toki 3G-kuuluvuuksissa voi silti olla eroa.