Kysymys

Nettitikun ohje. Väärää tietoako?

  • 4 helmikuu 2010
  • 3 kommenttia
  • 2198 katselukerrat

Hommattiin tuo Tuplalaajakaista ja asennettiin Nettitikku.  Viilattiin Windows 7'n asetukset kuten neuvottiin.  Yhteydet pelasivat täällä kotona ok.
Kun sitten konetta kokeiltiin Hämeenlinnan lähistöllä laite ei löytänytkään yhteyttä laisinkaan lukuisista yrityksistä ja viilauksista huolimatta.  Kunnes sitten
meille kerrottiin, että Mobiililaajakaistan Yhteensopivuustilassa ei tulisikaan valita Saunalahden neuvomaa Windows Vista (Service pack 2) vaan Windows XP (Service Pack 3), koska Win 7'lle ei ole vielä tehty omaa pack'ia. Näin sitten saatiin yhteys löytymään.

Mielestäni tätä tikun mukana toimitettavaa ohjetta täytyisi tarkistaa sekä korjata!

Saa nähdä toimiiko tikku tällä säädöllä kotona vai joutuuko sitä jälleen rukkaamaan.... 

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Anteeksi OT.

Teille kun nyt on toimitettu tuo tuplalaajakaistan nettitikku, niin osaat varmaan kertoa minkä tikun ne on sieltä lähettänyt? Tiedustelin asiaa täällä ja asiakaspalvelusta viestillä, ja tähän ei ole vielä tullut vastausta.

Tarkoitus olisi tilata tuo paketti, mutta kun tikun täytyisi olla 900/ulkoisella antennilla, niin olisi kiva tietää mitä sieltä tulee ja mitä joutuu ostamaan tilalle.
Tikku on näköjään Nettitikku E160E .
Asetusta on joutunut vaihtamaan kun Hämeenlinnassa on vaihtanut paikkaa reilulla kilometrillä.  Myös kotona jälleen joutui vaihtamaan annetun ohjeen mukaan.
Olisiko Saunalahden henkilökunnalla selitettä ominaisuuteen?