Kysymys

Nettiyhteys katkeaa jatkuvasti

 • 19 October 2015
 • 5 kommenttia
 • 1306 katselukerrat

Minulla on 100/mb langallinen netti yhdistetty koneeseen ja pelikonsoliini Xboxiin. Koneessa netti jatkuvasti suunnilleen 1-5 minuutin välein katkaisee yhteyden ja palauttaa sen suunilleen kymmenessä sekunnissa.   Nettiä ja videoita selaessa ei haittaa koska se yhdistää nopeasti, mutta Xboxilla ja koneella pelaaminen ei ollenkaan onnistu. Modeemissa eikä netissä ei ole kuulemma mitään vikaa vaan koneessa joku saattaa haitata nettiä asiakaspalvelun mukaan.  

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Aughundril kirjoitti:

Minulla on 100/mb langallinen netti yhdistetty koneeseen ja pelikonsoliini Xboxiin. Koneessa netti jatkuvasti suunnilleen 1-5 minuutin välein katkaisee yhteyden ja palauttaa sen suunilleen kymmenessä sekunnissa.   Nettiä ja videoita selaessa ei haittaa koska se yhdistää nopeasti, mutta Xboxilla ja koneella pelaaminen ei ollenkaan onnistu. Modeemissa eikä netissä ei ole kuulemma mitään vikaa vaan koneessa joku saattaa haitata nettiä asiakaspalvelun mukaan.  Pyysikö aspa kokeilemaan seuraavaa:Jos tietokone on kokonaan pois päältä, katkeaako Xboxin yhteys? Jos ei, niin vika on todennäköisesti tietsikassa. Jos katkeaa, niin vika on todennäköisesti sittenkin modeemissa/netissä.Onko tuo vika ollut pitkäänkin vai tullut ihan äskettäin?Kannattaa ainakin kokeilla auttaisiko modeemin resetointi (ohjeita löytyy tuolta).
Alussa xboxissa näytti olevan netti riippumatta koneesta. Netti toimi siinä, mutta netti pleit eivät, mutt nyt kuitenkin ei xbox edes yhdistä nettiin. taaskaan ei ole väliä onko kone päällä vai ei. Ja modeemi on resetoitu pariikin otteeseen varmistukseksi ja ennen modeemia käytin puhelimen nettiä tietokoneessa, mikä myöskin katkesi välillä ja yhdisti uudelleen.  
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Oletko katsonut modeemin valoja, kun yhteys katoaa? Olisiko mahdollisuutta kokeilla toimivuutta toisella modeemilla?  Lisää myöskin asiakasnumerosi tietoihisi täällä Palstalla, niin voidaan tarvittaessa vilkaista ongelmaa tarkemmin 🙂
 • Valot pysyy samana kun yhteys katkeaa  ei ole mahdollista kokeilla toista modeemia jos en osta uutta, mutta lainasin toista konetta tänään tunniksi ja siinä netti toimii täydellisesti pätkimättä yhtään.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Jos toinen kone toimii samassa verkossa ongelmitta, ei tällöin vika ole yhteydessä tai modeemissa vaan siinä koneessa, jossa yhteys pätkii.  Suosittelen päivittelemään verkkokortin ajureita. Monesti rauhoittaa temppuilevan verkkosovittimen.  Olisi hyvä, jos pystyisit testaamaan tätä yhteyttä katkovaa konetta toisessa verkossa. Se auttaisi myös rajaamaan vikaa. Mikäli ongelma jatkuu myös muissa verkoissa, on vika itse koneessa. Jos ongelma kuitenkin korjaantuu on vika koneesi ja modeemisi välisessä yhteydessä.