Kysymys

OmaSaunalahdessa vuosia sitten luotu sähköpostiosoite

  • 17 marraskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 16159 katselukerrat

Olen noin 5 vuotta sitten luonut OmaSaunalahdessa sähköpostiosoitteen, jonka asetuksissa tein suoraan siirron toiseen postilaatikkoon. Osoite oli vuosia käyttämättä ja nyt olen sen ottanut uudelleen käyttöön. Osoite toimii, postit kulkevat ja siirtyvät edelleen ns. pääpostilaatikkooni.

Nyt en vaan pääse itse postilaatikkoon. Yritin webmailin kautta, mutta mikään salasana ei kelpaa. Oletan, että se ei koskaan ole ollut "oikea postilaatikko", vaan ainoastaan siirretty postiosoite. Ja ilmeisesti sen vuoksi salasanat eivät kelpaa.  Yritin myös mennä OmaSaunalahteen sillä asiakkuudella, johon tuon sähköpostiosoitteen aikoinaan asensin, mutta sivu heittää automaattisesti OmaElisaan. Ja sieltähän sitä nyt ei ainakaan löydy.

Syy, miksi tätä nyt kyselen, on se, että minulle tulee nyt päivittäin roskapostia, jotka on lähetetty juuri tähän osoitteeseen. Vaikka postit menevätkin suoraan roskapostilaatikkoon, haluaisin päästä näkemään/muuttamaan asetuksia niin, ettei roskaposteja enää tulisi. Nythän en pysty edes poistamaan koko spostiosoitetta, kun en pääse siihen "käsiksi" :smileyundecided:

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Salasanan vaihto postilaatikkoon pitäisi onnistua uusitun Oma Elisan kautta

http://verkkoasiointi.elisa.fi

Käytitkö webmail osoitteena https://webmail.saunalahti.fi/wm/ ?

Kokeile huviksesi vielä https://webmail.elisa.fi/ koska näitä Elisan ja Saunalahden palveluita on nyt yhdistetty niin ei oikein ota selvää mikä toimii ja mikä ei. :)

Ellei sieltä onnistu niin yhteys asiakaspalveluun.

Saunalahti asiakaspalvelu
puh. 01019 0230
Avoinna ma-pe 8-19, la 10-16.30.
Vika- ja häiriöilmoitukset 24h/vrk.
http://asiakastuki.saunalahti.fi
Yritin kaikkia ehdottamiasi linkkejä ja mistään en pääse tähän nimenomaiseen sähköpostiin, koska niissä tarvitaan salasanaa. Mikään salasana ei kelpaa ja kyllä, olen tallentanut kaikki käyttämäni salasanat vuosien varrella.

Kokeilin myös webmail.saunalahtea, pääsen sisään, mutta "päätilini" tunnuksilla ja sieltä ei taaskaan löydy mitään.

Nyt vielä koetin "Salasana hukassa" -toimintoa, varmistusviesti tuli perille tähän kyseiseen sähköpostiin, mutta klikkaamalla "Tunnistaudu", linkki avautui taas päätilissäni.

Tämä kyseinen "kadonnut" tili on .dlc.fi-päätteinen ja kuten jo mainitsin, se on asennettu jollain tapaa päätilini sisään käskyllä "siirrä kaikki tähän osoitteiseen tulevat postit xxxx-laatikkoon".

Menihän hankalaksi... :smileyembarrased:

Osallistu keskusteluun