Vastattu

Ongelma A-link Roadrunnerin kanssa.

  • 1 helmikuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 332 katselukerrat

Nettiyhteys hävisi itsestään. Ei auta buuttaus, ei resetointi, mitään ei tapahdu, vaan modeemin kaikki valot palavat koko ajan. Buuttaus ja resetointi eivät siis tee mitään, kaikki valot syttyvät ja jäävät palamaan. 

Onkohan koko laite mennyttä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Viltteri 2 helmikuu 2016, 09:19

Kiitos @Red ja @Arska vastauksista. 

Kävin Elisan myymälässä ja päätelmä oli, että 4 vuotta vanha modeemi on valmis @ser-kierrätykseen. 

Otin 4G:n testiin ja jos se pelittää, ja voi olla nopeampikin kuin nykyinen kupariyhteys, niin vaihdetaan siihen. 

Modeemi ei inahdakaan vaikka mitä tekisi, kaikki valot loimottaa, ei resetoi jne. Vien kierrätykseen. 

Kiitokset avuista!

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kokeile ensin vikailmoitusta, niin linja voidaan mitata.

Toinen vaihtoehto http://www.serkierratys.fi/
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Tsekkasin sun yhteyden ja linja näyttäisi olevan alhaalla. Tuo voi toki johtua myös vikaantuneesta modeemista joten ennen kuin siitä laitetaan vikailmoitusta, kannattaisi testata toista modeemia jotta vältytään asentajan vianrajausmaksulta. Etenkin jos modeemi ei reagoi mihinkään ja siinä vaan palaa kaikki valot. Kun linja on alhaalla, pitäisi DSL- sekä Internet-valojen olla pimeitä. Eikö modeemi siis edes sammu jos boottaat sen? Mitä tapahtuu jos otat virtajohdon irti seinästä hetkeksi ja laitat takaisin?
  • Kiitos @Red ja @Arska vastauksista. 

    Kävin Elisan myymälässä ja päätelmä oli, että 4 vuotta vanha modeemi on valmis @ser-kierrätykseen. 

    Otin 4G:n testiin ja jos se pelittää, ja voi olla nopeampikin kuin nykyinen kupariyhteys, niin vaihdetaan siihen. 

    Modeemi ei inahdakaan vaikka mitä tekisi, kaikki valot loimottaa, ei resetoi jne. Vien kierrätykseen. 

    Kiitokset avuista!

    Osallistu keskusteluun