Kysymys

Ongelma eräälle käyttäjäfoorumille kirjautumisessa

  • 19 elokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 678 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Vakituinen vieras
  • 68 kommenttia
Olen yrittänyt päästä Turbo Floorplanin käyttäjäfoorumille, mutta saan vain ilmoituksen "Sorry guiest, you are banned from using this forum. This ban is not set to expire." Saman firman TurboCadin foorumille päöäsen ilman ongelmia.

Ilmeisesti kyseessä on ongelma Saunalahden liittymän IP osoitteen kanssa, koska pääsen foorumille puhelimella, kunhan WLAN on kytketty pois päältä.

Otin yhteyttä IMSIn Turbo Floorplan tukeen, mutta he vetäytyivät vastuusta toteamalla, että foorumin ylläpito on "third party". Pyysivät antamaan käyttäjänimeni ja IP-osoitteen välitettäväksi foorumin ylläpidolle ja sieltä välitettiin vastaus, että käyttäjänimeni on myös "banned" minusta johtumattomasta syystä. Pyysivät uutta ehdotusta käyttäjänimeksi, mjutta sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, eikä tukikaan vastaa enää sähköpostiin.

Olisiko hyviä neuvoja?

1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Kun en muuta sähköpostiyhteystietoa Elisalle löytänyt, tein häiriöilmoituksen ja kysyin, miten saan uuden IP-osoitteen. Automaattiset kuittaukset tulivat ja ilmoittivat, että on ruuhkaa ja vastaamiseen menee tavallista pidempään. Saa nähdä, onko IP-osoitteen vaihtaminen mahdollista. Pitäisi mielestäni kyllä kuulua normaaliin asiakaspalveluun, jos ovat minujlle tuollaisen blokatun antaneet.

Osallistu keskusteluun