Kysymys

Pace C2300 kaapelimodeemi ja peliongelmat Pleikkarilla

  • 29 marraskuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1071 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Meillä on ollut Elisa Viihde jo pitkään ja käytössä tuo Pacen kaapelimodeemi. Olemme koko perhe innokkaita pelaajia ja olkkarista löytyy PS3 ja PS4. Pelailemme mielellään verkossa muita vastaan, mutta EA:n peleissä olemme törmänneet yhteysongelmiin. Plants vs. Zombies pelissä PS 3:lla ei päästä pelaamaan kaikkia multiplayer-kenttiä. Pelissä tulee ilmoitus, että yhteyttä servereiden ei saada.

Tulipa nyt sitten ostettua uutukainen Star Wars Battlefront pelikin PS4:lle. Vähän jo etukäteen pohdiskeltiin, että näinköhän yhteysongelmia tulee taas eteen. Ei ollut turha pelko. Pari kenttää multiplayer kenttien vaihtoehdoista toimii, mutta suurimmassa osassa peli ilmoittaa, että servuihin ei saa yhteyttä. Hienolta tuntuu, kun maksaa pelistä 70 euroa ja saa pelata siitä vain pientä osaa.

Olen kahlannut tätä sivustoa läpi ja kokeillut mm. näitä ohjeita: https://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Digiboksit-ja/Varoitus-Elisa-Viihde-Battlefield-4-Pace-C2300/td-p/339493. Ei valitettavasti ollut näistä meille apua. Ei ole myöskään ollut laitteen resetoinnilla ja virran sammutuksilla. Viimeinen firmwarekin on asennettuna.

Olisiko jollakin vinkkiä mitä voi/kannattaa tehdä?

Kiitoksia kommenteita etukäteen!

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Mikäli tuolta löytyvät neuvot eivät auta, saattaa olla aika vaihtaa modeemi uudempaan. Uudesta modeemista voi sitten ilmoitella MAC-osoitteen asiakaspalveluun, jotta saadaan se liitettyä asiakkuudelle. 

Löytyisikö Palstalta vielä kohtalotovereita tai lisää neuvoja? :)

 Siirsin samalla keskustelun Viihde-osiosta Laajakaistaliittymät-keskustelualueelle. Sieltä löytyy todennäköisesti modeemin ongelmiin enemmän apua. 
Itselläni on myös sama ongelma EA:n pelien kohdalla. Plants vs Zombies PS4:llä multiplayer matsiin liittyminen onnistuu harvoin ja täysin randomisti. Tarpeeksi monta kertaa kun yrittää niin saattaa päästä lopulta sisään. Myös Battlefrontin betassa PC:llä ja PS4:llä oli täysin sama ongelma. Kaikki laitteet ovat kiinni ethernet johdoilla. Hauskaa ostaa nettimoninpelejä kun ei ikinä ole varma toimiiko ne tuon roskan pacen kaapelimodeemin takia. Samat pelit nimittäin toimivat ilman mitään ongelmia tutun Huawei B593s 4G reitittimellä. Valitettavasti tuolle Pacelle ei pysty itse tekemään mitään, koska hallinnasta ei pysty vaihtamaan kun verkon nimen, salasanan ja kanavan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oletko kokeillut aiemmin linkitetyn ketjun ohjeita? Jos niistä ei ole apua ja firmis modeemilla on uusin, voi olla modeemin vaihto sullekin paras vaihtoehto.
Uusin firmware on Pacessa. Tuo ohjeissa neuvottu koodin puukotus ei kyllä oikein luonnistu.
Käyttäjätaso 7
Darkq kirjoitti:
Uusin firmware on Pacessa. Tuo ohjeissa neuvottu koodin puukotus ei kyllä oikein luonnistu.

Ota yhteyttä aspaan ja kysy saisitko vaihdettua modeemin sellaiseen , jonka saa sillattua. Sen luulisi auttavan peliongelmiin.

Osallistu keskusteluun