Kysymys

Ping heittää 20/1 ADSL

  • 26 joulukuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 227 katselukerrat

Näyttäs olevan, että vähintään kerran kuukaudessa jokin ongelma. Zyxelin boxi ja tällä kertaa latausnopeudet ovat suht normaalit mutta ping menee 16ms -> yli 100ms.
Boottasin modeemin hallintasivustolta ja vaihdoin myöskin sen internet-kaapelin, joka on kolmipäinen ja menee seinään kiinni. Vika ei poistunut. Yhteys testattu sekä ethernet-piuhalla että langattomasti, eikä eroa tunnu olevan. Modeemi on myös sammutettu ja käynnistetty uudelleen.

Saako vian korjattua sieltä päästä vai onko tämä tällänen lyhytkestoinen vika, joka poistuu automaattisesti, johon kukaan ei tiedä ratkaisua ja joka tulee toistumaan kuukauden tai kuukausien kuluttua. :S

Kiitoksia vastauksista ja pääasiassa ois kiva saada toimimaan taas normaalisti niin pääsis nauttimaan taas pelaamisesta etc

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pingasitko speedtestin palvelinta vai jotain muuta? Miten usein tuota on toistunut?
Joo speedtestin palvelinta. Omituista kun se välillä näyttää muutaman testin putkeen normaalit 15 ms ja sitten voi pompata 85 ms. Viimeksi viime kuussa, mutta "korjaantui" itsestään. Sitä ennen oli vähän pidempi tauko, jolloin ei ongelmia.

Osallistu keskusteluun