Kysymys

Pingit liian korkeat

 • 8 lokakuu 2015
 • 8 kommenttia
 • 1303 katselukerrat

Nyt *****....kai se pitää itsekkin vaivautua vinkumaan kun ei toi Elisan Viihteen internetti vaan toimi mihinkään suuntaan.

Koittanut tässä nyt pelata ihan sama mitä peliä niin ping on semmonen about 170-370 parhaimillaan jopa 1766... että juu.

Jos joku kiltti nuori sielu kertoisi ystävällisesti että mitä tän netin kanssa voi tehdä. Kyllä olen irroittanut digiboxit ja muut härpäkkeet huits *****iin jo aikoja sitten, ok asia parani sillä hieman, mutta silti aivan hirveät pingit jokaisessa pelissä.

Ja nyt ilman mitään noita koodikieliä joku vois kertoa voinko itse tehdä jotain, että ton saa toimimaan vai pakotetaanko mut soittamaan elisalle ja maksamaan se 30euroa siitä 10min puhelusta vain saadakseni vastauksen "täältäpäin yhteydessäsi ei näytä olevan mitään vikaa" - ehee

Muuten siis toimii ihan kohtuullisesti nää latausnopeudet mun youtube videoitten/livestreamien katselu tarpeisiin verrattuna, mutta ah kun koittaa pelata jotain nii eihän siitä mitään tule.

mainittakoon vielä että kavereillani on peleissä pingit semmoiset 17-40 luokkaa täsmälleen samalla nettiboxilla ku meillä.

itselläkin joskus vähänaikaa pysyy semmonen 47-51 csgoussa mutta se viiden sekunnin hyvä ping ei oikeen lohduta.

-.-

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Kunniamerkki +3
 • ? Laitatko asiakasnumerosi profiiliisi niin voisin mitata linjaa ja katsotaan mitä asialle olisi tehtävissä. 🙂
 • Nyt pitäis olla asiakasnumeroki siellä. Kiitokset jos joku oikeasti tekee siellä jotain auttaakseen. :dd
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Tarkistin tilannettasi päällisin puolin sen mitä pystyin. Mobiili yhteydellä pelaaminen on tietenkin aina hiukan arvaamatonta. Nopeudet katsoin että tilastojen mukaan pitäisi olla riittävät. Siinä vaan tuota vaihtelua on sitten pingissä reippaammin. Tuossa alueellasi on ainakin yksi tukiasema tukkoinen ja siinä on liikaa käyttäjiä. Epäilen että reititin hakee siitä aika usein yhteyden. Oli tullut aika läheltä yksi vastaava ilmoitus jossa oli valiteltu pingistä ja sitä oli tarkisteltu niin oli todettu tuo kapasiteetin puute ainakin yhdessä tukiasemassa joka toimii 800mhz tekniikalla. Tuolla on kuitenkin eri tekniikoilla toimivia tukiasemia, mutta jotta niihin saisi yhteyden niin reitittimen paikkaa pitäisi siirtää tai sitten hankkia erillinen lisäantenni jolla voisi sitten suuntauksen tehdä haluaamnsa tukiasemaan. Paremmalla tekniikalla on tukiasemia etelässä ja kaakossa. Tämän lisäksi koilisessa on yksi uudehko tukiasema. Se ongelmainen tukiasema on sitten lounaassa josta usein varmaan yhteys tulee, koska se on lähin ja parhaiten suunnattu tukiasema.

  Se vielä loppuun sanon vaikka jo tämän varmaan teetkin niin käytä ihmeessä johdolla yhteyttä vielä eikä wlanilla jos se hiukan parantaisia pingejäkin.
 • Voi *****jen *****jen *****. Eli siis tällä ei tehnyt sitten yhtään ***** mitään.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Eli jos Elisan toimittamissa reitittimissä olisi käyttäjän valittavissa taajuus (800,1800,2600 Mhz) niin tässäkin tapauksessa olisi voinut pakottaa modeemin käyttämään korkeamman taajuuden tukaria? Kun ne todella usein haluavat kytkeytyä voimakkaampaan signaaliin (eli 800 Mhz) vaikka tarjolla olisi ihan käyttökelpoinen 1800 Mhz tukiasemakin. 
  Joo seuraavana testissä sitten soneran 100meganen netti..... josko sillä pääsis vaikka pelaamaan pelejäki ku ei tällä teiän ***** syöpäsellä laatikolla voi tehä mitään.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Suunta-antennilla saattaa olla vaikutusta 🙂 Tuossa urhokas aika hyvin kertoi tilanteesta 🙂
  Juupa sen juu... Itekki aikanaan tappelin tuon viihteen ja sen uber korkeitten pingien kans.. Jopa siihen asti et elisa purki sopparin määräaikasuuden... Jännä et näitten asentajien ja teknisen tuen valtuudet ei riitä korjaamaan asiaa vaikka se onkin teknisesti jopa erittäin helppoa.. Kiitos suurmahtavien rahaherrojen "periaatepäätösten". Tällä virheenkorjaus tekniikalla pyritään parantamaan elisan auttamattoman riittämätöntä runkoverkkokapasiteettia niin että elisa sais revittyä enemmän rahaa niinkin vanhasta tekniikasta kuin adsl, etteivät vahingossakaan joudu laittamaan herranjestassentään rahaa infrastruktuurin kapasiteetin kasvattamiseen... Nää elisan asentajat ja tekninen tuki joutuu näissä tapauksissa joissa ping on liian korkea oikeastaan mihin tahansa internet toimintaan, korjaamaan niitä molemmat kädet ja toinen jalka selän taa sidottuna ja vielä kumihuppu päässä. Oiskohan aika alkaa antamaan herroille vinkkiä et jos ei homma ala paranemaan ni menisivät ite korjaamaan niitä paremmaksi. Suunnattomsn *****uksen kourissa jouduin vaihtamaan saunalahden liittymään ilman viihdettä.. Ja arvaas mitä... TÄSSÄKIN LIITTYMÄSSÄ ON SAMA SAAKELIN VIRHEENKORJAUS PÄÄLLÄ!! Ei ristus mitä *****aa...