Kysymys

Pöytäkoneen kansioiden jako Kotiboksin kautta?

  • 22 tammikuu 2010
  • 5 kommenttia
  • 610 katselukerrat

Miten onnistuu moinen temppu? Läppärillä näkyy WLANilla lähiverkossa vain Wippies-kone, mutta siellä ei ole mitään sisältöä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
http://tinyurl.com/yahtonm
Vittuilusta ei ollut valitettavasti tällä kertaa apua, noita asioita on kyllä pyöritelty edes takaisin onnistumatta.

Pöytäkoneen verkkonimeksi on asetettu TEHOMYLLY ja työryhmänä on KOTIVERKKO. Läppäri pystyy käyttämään WLANin avulla Kotiboksin nettiyhteyttä, mutta löytää lähiverkosta vain "Workgroup"-työryhmän ja sieltä "Wippies"-koneen sekä "Kotiverkko"-työryhmän ja oman itsensä eli "Toshiba"-koneen. Yksinkertainen jako on päällä ja yksi kansio merkattu jaetuksi pöytäkoneella.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko molemmat koneet samassa ip-verkossa? Kotiboksin dhcp jakaa osoitteita alueelta 192.168.100.xxx. Koneen ip-osoitteen näet xp:ssä seuraavasti:

Start -> Run -> cmd -> ipconfig

Löytääkö koneet toisensa jos molemmat on kytketty modeemiin johdolla?

E: tuossa ylempänä ei siis ollut tarkoitus vit*uilla. Tämä aihe vaan on sellainen, josta on internet juttua pullollaan.
Samassa ip-verkossa ovat, Kotiboksi on ainakin toistaiseksi reitittävässä tilassa. Huomasin, että jos laitan palomuurin pois päältä pöytäkoneella, pääsen siltä käsin Kotiverkko-ryhmässä läppäriin kiinni. Pöytäkonetta ei näy siinä ryhmässä.

Läppärillä verkkoja katsoessa näkyy edelleen kaksi työryhmää, eli Kotiverkko ja Workgroup. Kotiverkossa näkyy läppäri itse ja Workgroupissa tuo mystinen Wippies. Eli palomuurista ei pitäisi ainakaan olla kiinni.
Nyt taisin päästä jyvälle. Windowsin services-listalla oli jokunen verkkoasioihin liittyvä palvelu disabloitu. Laitoin niitä päälle niin johan alkoi näkyä..nyt ei muuta kuin saman virittely Popcorn Houriin niin loppuu ulkoisen kiintolevyn kanssa kikkailu  😉