Kysymys

Postilaatikon tilan terkastus

  • 13 toukokuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 1123 katselukerrat

Olen hankkinut 200 Mt laajennuksen sähköpostiini. Joskus käy silti niin, että sähköpostit lakkaavat saapumasta. Mitään herjaa laatikon täyttymisestä ei tule, mutta kun poistelen niitä saapuneet -kansiosta ja tyhjennän poistetut-kansion, niin alkaa taas liikenne kulkemaan. Lähettäjätkin ihmettelevät tätä kuten minäkin, sillä heillekään ei tule mitään herjaa, että minun postilaatikkoni olisi täynnä.

Tilanne on siis käytännössä sama kuin ennen lisätilan tilaustakin. Tarkoitan, että saman verran vain kestää olle posteja omalla koneellani.

Mistä voisin itse tarkistaa postilaatikkoni "täyttöasteen"?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Käytätkö Webmailia vai jotain sähköpostiohjelmaa esim Thunderbird tai Outlook?

Kirjaudu Webmailiin ja siellä näkyy sitten vasemmalla linkkien yläpuolella laatikon tila / käytetty tila esim 82/200 Mt. Jos tuossa on tuo jälkimmäinen se aiempi pienempi lukema eli 10 tai 15 Mt, lähetä ongelmasta kyselyä http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu/nettuote.php ' TARGET='_blank. Jos taas tuo on oikein, katso luonnokset- ja liitteet-kansiot, sinne kertyy joskus jotain ylimääräistä. Mitenkäs lähetetyt-kansio, onko siellä viestien liitteenä suuria tiedostoja?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Postilaatikon täyttöasteen ja koon voi tarkistaa myös Oma Saunalahdesta https://oma.saunalahti.fi/settings/mailboxList ' TARGET='_blank.

Postilaatikon täyttöasteen ja koon voi tarkistaa myös Oma Saunalahdesta https://oma.saunalahti.fi/settings/mailboxList ' TARGET='_blank.


Kiitoksia. Sieltähän se informaatio löytyi postilaatikon asetuksista.