Vastattu

Ps4 share play ja elisa laajakaista

 • 30 tammikuu 2015
 • 90 kommenttia
 • 6564 katselukerrat

 • Uusi keskustelija
 • 2 kommenttia
Sellanen ongelma olisi, että kun yritän jakaa peliä niin kukaan ei saa minun ps4 järjestelmään yhteyttä kun valittaa että yhteys on liian hidas vaikka minulla on 100/10 laajakaista. Ps4 yhteystestillä nopeus on n.85/9megaa. Kokeiltu on lan yhteydellä modeemin kanssa sekä ilman modeemia suoraan jakamosta. Kumma tässä on vielä että kyseinen pelin jakaminen toimii jos jaan 4g yhteydellä puhelimesta netin ps4:seen. Tosin pätkii aika pahasti silloin. linkki vielä playstationin sivulle missä selitetään mikä kyseinen ominaisuus on https://www.playstation.com/fi-fi/explore/ps4/features/share-play/.

Oisko jollain ideaa mitä voisin tehdä? Ps4 on palautettu tehdasasetuksille ja sun muut perushommat on kokeiltu.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 10 kesäkuu 2016, 13:52

Cisco tietää ongelmasta, heille on myös ehdotettu että käväisevät vaikkapa täällä jos meidän tekemä demo auttaa ongelman ratkaisemisessa, emme ole saaneet tähän vastausta. Sonyn suunnalta ei myöskään ole kuulunut mitään. Voi hyvin olla, että ratkaisu tulee vasta Ciscon / PS4:sen seuraavan normaalin firmware-päivityksen myötä, eli erillistä versiota eivät tuuppaa ulos tämän asian korjaamiseksi.
Katso alkuperäinen viesti

90 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pystytkö tarkistamaan minkälaisen ip-osoitteen saat kytkiessäsi jonkun verkkolaitteen suoraan jakamoon? Kaksi ensimmäistä lukua riittävät.
Sain 91.153. Mitäs toi meinaa?
Hei, nostetaan tämä keskustelu taas esille nimittäin minulla on tismalleen sama ongelma kun alkuperäis kysyjällä. Löytyykö ongelmaan ratkaisua?
Onko kukaan löytänyt ratkaisua tähän?
Minulla on sama ongelma????
Käyttäjätaso 1
Mmmm muistan 4g yhteydellä kun valitti et on liian hidas tai siis punasta anto niin silti sai jaettua.
Eli siis kun siin on testaa ja öö aloita pelin jakaminen nii valitse että alottaa pelin jakamisen.
Sen jälkee kun se tekee saman testin kun testaa yhteyden nopeus valikosta nii sen jälkee vaan ympyrää ja muutama sekuntti kun on palannu siihen chat ruutuun nii se pitäis alottaa vaikka saa punasta.
Lisäile kuosikasikuus psn nii voin autella ihan livenä kun näin aamu tuimaa aivot aivan jääässä
Käyttäjätaso 1
Elikkä elisa ja elisan yhteydellä on ongelmia pelin jakamisessa  joten korjatkaa yhteensopivuus ja kirjatkaa vikailmotus tai jtn.

Dna ja soneran kanssa toimii mutta elisan ja elisa ei toimi.

E:kokeiltu kaikilla nat vaihtoehdoilla mut ei osaa silti kommunikoida
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käytätkö PS4:sta wifin yli vai piuhalla? Katsoin asiakasnumeron perusteella että kaapelimodeemi olisi käytössä, oletko laittanut DMZ:n päälle PS4:lle päin? Mitä nopeuksia nopeustesti antaa netille? Näillä tiedoilla voidaan vähän rajata vikaa 🙂
PS4 on piuhalla kiinni. Olen kokeillut konsoliani soneran liittymällä ja silloin share play toimi ongelmitta. Nopeudet vaihtelee 70/10-98/10.
Käyttäjätaso 1
Sama ja piuhalla kiinni ciscossa.
Modeemin perässä sit ac luokan wifi eli modeemi on bridged modella tällä hetkellä.
Olen kokeillut nat 2 "open" ja nat 1 ei vaikutusta.
Käyttäjätaso 1
Kaverilla öö talon jakamos kans joku elisan netti ja siit menee huoneisiin ethernet kaapeleilla eli seinissä on ne pistokkeet nii sama juttu eli elisa-dna toimii mut jos minä ja hän eli elisa-elisa nii ei toimi.
Sama juttu kaapelimodeemeissa eli elisa -elisa ei toimi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pakko kysäistä muutama lisäkysymys: Onko tässä nyt kaikilla ongelmaisilla kaapelimodeemiyhteys? Eli siis jos on ongelmaa elisa-elisa -yhteydessä, niin jommalla kummalla osapuolella kaapelimodeemi? Kertokaa myös, mikä modeemi käytössä?

Tällaisen ongelman tutkintaan tarvitaan mahdollisimman paljon tietoa, että ongelman aiheuttaja saadaan selville 🙂
Minulla on elisa viihde valokuituyhteys 100/10.
Reititin on zyxel vmg3326-d20a.
Käyttäjätaso 1
Kaapelimodeemi 100/10 ja EPC3825.
Ei oo väliä millä tekniikalla.
Käyttäjätaso 1
Niiin ?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pahoittelut viivästyksestä.

 • Oliko sitten tällä toisella osapuolella, jolla Elisan liittymä, yhteys millä tekniikalla ja mikä modeemi? 🙂
 • No sitä en tiedä, mun pelikaverit on Ruotsista.
  Kerran on onnistunut niin että kaveri pääs katsomaan mun peliä, mutta sillon kuva oli kauheeta pikselimössöä. Olen soittanut jo omaguruun, eikä sieltäkään löytynyt ratkaisua. Aina herjaa vaan yhteyden nopeuden riittämättömyyttä. Ja siis kun siskon luona kokeilin soneran liittymällä niin toimi aivan loistavasti.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Okei, eli tässä tapauksessa kaikilla ei olekaan tätä elisa-elisa yhteyttä käytössään. Tuossa hieman ehkä käsitin väärin tuon, pahoittelut!
  Löytyykö Elisalta ratkaisua tähän ongelmaan vai pitääkö tässä alkaa vaihtamaan operaattoria, jotta voi pleikkaria pelata. Kaveritkin jotka ovat Elisan asiakkaita ovat ihan hiilenä. Ei tässä ole mitään järkeä jos muiden operaattoreiden yhteydellä ei näitä ongelmia ole ollenkaan.
  Nyt kun olen vähän väliä mitannut noita nopeuksia pleikalla, niin on tullut lähetysnopeudeksi usein 2-3mb/s. Useimmiten tulos on kyllä ollut 6-10mb/s, mutta nyt tuntuu kyllä siltä että ongelma on se että yhteys ei ole tarpeeksi vakaa.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Googlen DNS:t kokeiltu?
  Käyttäjätaso 1
  Ei vaikutusta dns asetuksilla.

  Tosissaa ei oo pelkästää elisa - elisa.

  Kaverilla on soneran ka ei toimi jos mä jaan mutta toimii jos hän jakaa mikä taas viittais elisan puolelle mutta voihan se olla täysin sonyn puolella oleva vika ja elisan netti ei osaa vaan kommunikoida oikein.
  Käyttäjätaso 2
  Mullaki valitti hidasta yhteyttä tänäön kun kokeilin jakaa...
  Onko tähän edelleenkään mitään ratkaisua? Elisan kuitu löytyy, mutta Share Play ei toimi. Mitään laitteita ei ole välissä, piuha suoraan seinästä PS4:een. Soneran liittymällä kaikki toimi aikaisemmin vallan mainiosti saman pleikkarin kanssa, nyt ei millään. Testasin vielä huvikseni 4G:llä ja pystyin jakamaan pelini ilman ongelmia. Tähän kuidun toimimattomuuteen olisi hyvä löytää ratkaisu. Pystyn kyllä seuraamaan muiden jakamia pelejä, mutten voi jakaa omaani.
  No en mä ainakaan oo saanu toimimaan. Oon miettiny että vaihtaisin liittymää ku ei kukaan elisalta haluu/osaa auttaa. Soitin siis jopa oma guruun, makso n. 70€ puhelu mut eihän siitäkään mitään apua ollu. Yritti kaiken maailman asetuksia laittaa mun reitittimeen, lupas ettiä ratkasua ja soittaa takas, mutta ei ikinä sit soittanu.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Kenelle yrität jakaa peliäsi, onko hänellä myös Elisan liittymä?
 • Osallistu keskusteluun