Kysymys

Roskapostisuodatin vuotaa kuin seula?

  • 12 helmikuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 2428 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 3 kommenttia
On tuo roskapostisuodatin ollut käytössä, mutta siitä tulee 5-10 spammia läpi päivässä. Lähinnä venäjänkielisiä näyttää tulevan, mutta tulipa juuri joku rantaroleksimainoskin läpi. Onko muilla vastaavia ongelmia?

Niin, ei mulla vaan muihin maileihin mitään spammeja tule, tosin eipä niitä osoitteita ole tullut ihan niin paljon levitettyäkään kuin tätä Sauniksen...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Jos osoitetta levittelee netissä joka suuntaan  niin tulee varmasti ja paljon spämmiä. Ainakaan mulle ei ole tullu spämmiä mihinkään muuhun kuin yhteen levittämääni osoitteeseen. Kaikki muut on pysyneet asialinjalla. Ei edes niitä viagramainoksia tai nigerialaisia ketjuja... olen kaikesta autuaan tietämätön... enkä ole saanut kertaakaan edes verkkopankkitunnusten kalastelukirjeitä...  ::) ::) ::) ::) ::) 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Jos osoitetta levittelee netissä joka suuntaan  niin tulee varmasti ja paljon spämmiä.


Hyvä huomio kyllä sinänsä, mutta spämmin määrän takia maksankin roskapostin suodatuksesta Saunikselle. Sinänsä tää kyllä haisee maksaa suodatuksesta kun shellitunnusten aikaan ei ollut mikään ongelma asentaa Bogofiltteriä ja SpamAssassinia ja suodattaa mailit molellmilla.

Eihän tuo paljon mitään maksa, mutta kyllä sen pitäisi parempi olla... Parannusehdotuksetkin kai kuuluvat tähän ryhmään? Eli kunnon filtterit kehiin ASAP, kiitos!