Vastattu

Saunalahti Huoneistokaistan määräaikaisuudesta kysymys

  • 26 toukokuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 1142 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Kuinka määräaikaiselle sopimukselle käy jos tulee esim. muutto toiselle paikkakunnalle tai uuteen asuntoon johon ei kyseistä Saunalahti Huoneistokaistaa saa? Voiko sopimuksen tällöin päättää ilman ylimääräisiä kuluja?

Entäpä onko mahdollista saada kuukausimaksuun alennusta tai hyvitys kokonaan jos esim. tulee 1-2kk ulkomaanmatka jolloin ei kukaan nettiä olisi käyttämässä?

Paljon on muuten toimitusaika Huoneistokaistalle tilauksen jättämisestä siihen kun pääsee nettiä koneellansa käyttämään?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Furiosity 27 toukokuu 2013, 08:54

Mikäli emme muutosta johtuen pysty uudessa osoitteessasi tarjoamaan sinulle nykyistä määräaikaista laajakaistayhteyttä, niin tässä tapauksessa irtisanomisoikeus palvelulle löytyy, ja irtisanominen tehdään toimitusehtojen mukaisesti, eli 14 vuorokauden irtisanomisajalla.Väliaikainen matka, tai muu vastaava syy ei ole peruste alennuksille tai hyvityksille.Huoneistokaistalla toimitusaika on normaalisti 5 arkipäivää, mutta joillain alueilla asennus saattaa venähtää muutaman päivän yli. Toimitusaika-arvio kerrotaan kyllä tilauksen yhteydessä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Alennusta ei ole mahdollista saada. Toimitusehtojen mukaan palvelusta peritään normaali perusmaksu vaikka palvelu olisi tilapäisesti suljettu asiakkaasta johtuvasta syystä.

Jos palvelua ei voi enää käyttää, ei siitä minun mielestäni pitäisi periäkään mitaan. Eli vähintään 97 prosenttisesti olen varma, että määräaikaisuuden voi purkaa.

Toimitusajasta ei ole tietoa, mutta Soneralla se oli "enintään viikko".
Käyttäjätaso 3
Mikäli emme muutosta johtuen pysty uudessa osoitteessasi tarjoamaan sinulle nykyistä määräaikaista laajakaistayhteyttä, niin tässä tapauksessa irtisanomisoikeus palvelulle löytyy, ja irtisanominen tehdään toimitusehtojen mukaisesti, eli 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Väliaikainen matka, tai muu vastaava syy ei ole peruste alennuksille tai hyvityksille.

Huoneistokaistalla toimitusaika on normaalisti 5 arkipäivää, mutta joillain alueilla asennus saattaa venähtää muutaman päivän yli. Toimitusaika-arvio kerrotaan kyllä tilauksen yhteydessä.