Kysymys

Saunalahti Turbo Full Rate Tarjous & vanha ADSL-asiakas.

  • 26 helmikuu 2009
  • 4 kommenttia
  • 1704 katselukerrat

Moi, olen ollut yli 5 vuotta saunalahden ADSL-asiakkaana ja huomasin tämän tarjouksen mitä tarjotaan vain uusille asiakkaille.

Eikö saunalahti todellakaan kykene tarjoamaan tällaista pakettia vanhoille adsl-asiakkaille, nyt näyttää siltä että vaihdan operaattoria.

Hurjat edut uusille asiakkaille mutta vanhoille ei ole samanvertaista pakettia?  :-[

t. Närkästynyt Asiakas.

Tarjous:  http://saunalahti.fi/internet/turbofullrate.php

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Katsotaas katsotaas...

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,11387.msg93984.html#msg93984
Itse tilasin sen netistä vanhana ADSL-asiakkaana, ja yhteys on jo käytössä. Tosin ADSL-sopimuksia näkyy kaksi, toivottavasti saan toisen joskus pois laskutuksesta... sähköpostilootat pitää vain muistaa siirtää uudelle ADSL-sopimukselle.

Itse tilasin sen netistä vanhana ADSL-asiakkaana, ja yhteys on jo käytössä. Tosin ADSL-sopimuksia näkyy kaksi, toivottavasti saan toisen joskus pois laskutuksesta... sähköpostilootat pitää vain muistaa siirtää uudelle ADSL-sopimukselle.Tämä ei taida olla mikään fiksu keino, en halua että laskuttavat minua yli 80 euroa kuukaudessa.
Vanhat asiakkaat saavat ainoastaan tyhjiä lupauksia. Itse irtisanoin liittymän eilen, kun ei tunnu tulevan järkevän hintaista tarjousta tai nopeudennostoa vanhalle asiakkaalle. Suosittelen äänestämään lompakolla.