Kysymys

Surkea, surkeempi, surkein Saunalahden asiakaspalvelu

  • 30 toukokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 1615 katselukerrat

Nyt alkaa totaalisesti mennä hermot teidän aspan kanssa.

Muutin 1.5. vuokralle uuteen asuntoon, jossa oli KYMP:n valokuitu ja vastikkeeseen kuuluva 5/1 liittymä. Tilasin 100/10 liittymän hyvissä ajoin ennen muuttoa ja minuun otettiin yhteyttä, että asunnossa on toinen liittymä, joten minun omaani ei voi kytkeä ennen kuin edellinen on katkaistu. No tietenkin ajattelin että kyseeessä on edellisen asukkaan liittymä. Tällä kuitenkin oli vain mobiililaajakaista ja ilmoitin asiasta Saunalahdelle, jolle KYMP:n liittymät siirtyivät ja siellä vastattiin asian olevan kunnossa.

Kuun vaihteessa uusi liittymä ei kuitenkaan kytkeytynyt ja olin yhteydessä asiakaspalveluun jossa luvattiin selvittää ja olla minuun yhteyksissä miksi liittymää ei ole kytketty. Yhteydenottoa ei kuulunut, joten muutaman päivän päästä soitin uudestaan kysyäkseni miksi. noin 20 minuutin odottelun jälkeen minut yhdistettiin taas johonkin, jossa kerrottiin, että taloyhtiön nimissä oleva liittymä estää uuden liittymän kytkemisen. Mitähän ***** nyt taas? Alakerrassa asuu kaveri, joka on tehnyt myös liittymävaihdon, eikä mitään tällaista tarvinnut tehdä. Päivämäärä oli tuolloin 9.5. 12.5. kävin Elisashopitissa selittämässä tilanteen, jossa liittymä muutettiin järjestelmässä taloyhtiön nimistä minun nimiini (liekö edes laillista?) ja asian piti olla selvä ja esteitä ei pitänyt olla. 

15.5. olin jälleen yhteyksissä ja sain kuulla jälleen kerran saman selityksen jonka tietty torppasin. Hetken selvittelyn jälkeen homma olikin siellä päässä selvä ja liittymä luvattiin kytkeä. Nyt eletään toukokuun toiseksi viimeistä päivää, eikä minulla ole 63 minuutin jonottamisen/puhelun jälkeen vieläkään kytkettynä tilattua liittymää.

puheluerittely-saunalahti-aspa

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuulostapa hyvin harmittavalta tuo Saunalahden Huoneistokaistan kytkennän viivästyminen! 😞 Joissain tapauksissa vanhan yhteyden muutos uuteen sopimukseen voi aiheuttaa viivästyksiä syystä tai toisesta.

Lähetän sinulle vielä yksityisviestin sopimustasi koskien. 🙂

Osallistu keskusteluun