Todella surkeaa toimintaa Elisalta..

  • 21 October 2020
  • 10 kommenttia
  • 621 katselukerrat

Meille on viimeistään 31.12 tulossa kuituyhteys Elisalta (eivät ole suostuneet tarkentamaan ajankohtaa..) On aikaisemmin ollut Elisa Netti Lite 300M Kaapeli Liittymä tämä yritysliittymä lopetettu 20.10 ja nyt eivät suostu avamaan meille ASDL liittymää kunnes kuitu on asennettu

Reititin valmiina kotona eli ei tarvi tehdä mitään muuta kun kykeä liittymä mutta ei… yrittävät tarjota jotain mobiilireititintä mutta se ei paljon lämmitä kun puhelimen 4G yhteys toimii miten sattuu(myös Elisan) Tämä on kyllä uskomatonta toimintaa,ymmärtäisin jos asia vaatisi jotain johtojen vetoa/kytkentää tai uuden reitittimen lähettämistä muutamaksi kuukaudeksi.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Miksi pitäisi avata ADSL-liittymä jos aiempi on ollut kaapelimodeemi ?

ADSL-liittymiä ei ole uusmyynnissä enää.

En kuule osaa sanoa,ottaisin ihan minkälaisen kiinteän liittymän kunhan Elisa mulle sellaisen kytkisi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Syrjäläkim72 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla että joudut olemaan ilman kiinteää nettiä nyt tovin :( Valitettavasti tosiaan ADSL uusmyynti on lopetettu, eli noita kytkentöjä ei enää tehdä. Mikäli lisäät asiakasnumeron henkilöasiakaspuolelta profiiliisi niin voin koittaa toki katsoa onko sinne aktiivisia kupareita ja millä etäisyydellä eli olisiko mitään toivoa VDSL2 yhteyden osalta? :) 

No niin @Patomiäs kävin lisäämässä asiakasnumeron Reititin mikä minulla on jo valmiina kotona on:ARRIS-F69A

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos :) Kävin  tsekkaamassa tilannetta ja selvittelyt onkin näemmä käynnissä jo toista kautta ton ADSL:n osalta. Sen verran toki voisin kysäistä että miksi ADSL tekniikka nyt ylipäätään kun toi sun Arris ei sitä tue vaan se on kaapelimodeemi ja sulla siis käsittääkseni yhä olis kaapelitelevisio meidän kautta?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +5

Mikäli lisäät asiakasnumeron henkilöasiakaspuolelta profiiliisi niin voin koittaa toki katsoa onko sinne aktiivisia kupareita ja millä etäisyydellä eli olisiko mitään toivoa VDSL2 yhteyden osalta? :) 

Kurkkaapa minullekin onko mahdollista saada edes se 30/5 VDSL. Sadan metrin päässä se on tilaussivulla valittavissa, mutta meille asti ei. 

@Patomiäs Siis tää ADSL-on tullut siitä että minulle sanottiin kun olin yhteydessä Elisaan ja selitin tilanteen että ADSL_liittymää ei voi saada,Ainoa mitä minulle on tarjottu on Saunalahden 4G prepaid Mobiililaajakaista ja joo selittänyt että tällainen liittymä oli ja haluaisin että mulle avataan samanlainen Henkilköpuolella,en tiedä eikö henkilöpuolen työntekiät näe mikä liittymä on ollut yrityspuolelta mutta niin kuin kirjoitin mulle on aivan sama mikä se liittyäm on ja millä tekniikalla se toteutetaan kunhan mä saan avattua netin olemassaolevalla reitittimellä.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@ko2610 teknisesti  näytti mun silmään mahdolliselle eli pistin tosta kyselyä eteenpäin josko meidän verkkokauppa rupeaisi myös palauttamaan moista mahdollisuutta :) 

 

@Syrjäläkim72 mitä tota katoin niin kaapelimodeemi eli se mikä sulla ollu nyt aiemminkin pitäisi olla mahdollinen, laitatko @OmaYhteisö-tiimi’lle viestiä tuosta vielä niin selvitellään tuota tarkemmin. Tarvii kuitenkin jutella  noita sopimuksia tarkemmin tässä läpi niin ei riepotella niitä tähän kaikkien nähtäville auki :) 

@Patomiäs Olisko mahdollista että joku teiltäpäin soittelisi minulle? Piti vartavasten nyt aamusta tulla kaupunkiin konttorille vastaamaan tähän.

Meillähän ei toi netti toimi kotona tällä hetkellä ja myös 4G on niin huono että hermorakenne ei kestä mobililaitteella selvittää asiaa verkossa… Kiitos sinulle jos olet ratkaisun löytänyt ongelmaani.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kerrotko sitten kuinka kävi ?) Mielenkiintoinen tapaus :)