Kysymys

toimitus vaikeudet

  • 11 lokakuu 2010
  • 3 kommenttia
  • 1236 katselukerrat

Kyllä on onnetonta Saunalahden tuplakaistan toimitus. Liittymä tilattu syyskuun alussa ja toimitus olisi pitänyt olla 7.10. Saunalahdelle annoin luvan irtisanoa silloisen sopimuksen toiselta operaattorilta, jotta vaihto sujuisi jouhevasti ilman turhaa katkosta. No yhteys pistettiin poikki edelliseltä operaattorilta 7.10, mutta Saunalahti ei sitten jostakin kumman syystä saanut kytkettyä tilaamaani yhteyttä. Eipä kyllä osannut sanoa asiakaspalvelukaan mistä tämä ongelma johtuu. Nyt sitten asiakaspalvelusta luvattiin, että yhteyden pitäisi olla toiminnassa 18.10. Ei voi kun ihmetellä tätä vaikeutta toimittaa tuote asiakkaalle, koska Saunalahti on itse saanut päättää vaihtopäivän omien aikataulujen mukaisesti. Nyt sitten täytyy jotenkin tulla toimeen 11 päivää tuolla nettitikulla joka toimii miten sattuu. Ei kovin vahva aloitus asiakkuudelle Saunalahden kanssa...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiinteän laajakaistan kytkeminen on kiinni sieltä johdonkytkentäporukasta. Saunalahti ei siis itse sitä suorita. Sinänsä on tietysti niin, että asiakkaalle päin operaattori vastaa toimituksesta.

Jos nyt jotain positiivista oikein hakemalla hakee... saat käyttää sitä mobiilinettiä veloituksetta, kunnes myös kiinteä yhteys on kytketty.
Sehän on selvää, että kytkentä tapahtuu muun porukan toimesta ja operaattori vastaa asiakkaalle myöhästymisestä. Tilausvaiheessa nimenomaan oli puhetta myyjän kanssa, että pitkitetään vaikka toimitusaikaa ettei tulisi tällaista yhteydetöntä odotusaikaa. Ja mitä tuohon mobbiilinettiin tulee niin sehän tuntuu toimivan silloin ku sitä itteä haluttaa. Jatkuvasti yhteys pätkii ja etsii verkkoa, joten ei kyllä paljoa tällä hetkellä naurata tämä touhu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Oletko kokeillut pakottaa yhteyden 3G-tilaan?