Vastattu

Tuplalaajakaistan päivittämien

  • 16 May 2019
  • 5 kommenttia
  • 1039 katselukerrat

Haluaisin säilyttää nykyisen tuplalaajakaitaliittymäni, mutta Elisa kehottaa päivittämään nykyisen liittymäni ns. hybridilaajakaistaksi. Joudunko nyt hankkimaan erillisen mobiililaajakaistan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 16 May 2019, 11:05

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Hybridilaajakaistan mukana tulee kyllä mobiililaajakaista mukaan kotikäyttöön tarkoitettuna kyseiseen hybridimodeemiin liitettynä. Missä Elisa kehottaa päivittämään liittymää? Jos olet tyytyväinen nykyiseen tuplalaajakaistaan, ei syytä päivitykseen ole.

Nyt soi Ecstatic - Hero (Original Mix).

Hyvää päivän jatkoa!
Elisa mainostaa, että vanhat kuparikaapelit edustavat vanhentunutta tekniikkaa ja suositteli siksi kiinteän liittymän korvaamista hybridimodeemilla
Käyttäjätaso 7
Elisa mainostaa, että vanhat kuparikaapelit edustavat vanhentunutta tekniikkaa ja suositteli siksi kiinteän liittymän korvaamista hybridimodeemilla
Kuparikaapeleita käytetään vähintäänkin niin kauan kunnes joka torppaan tulee valokuitu , jos haluaa kiinteän liittymän. 5G:n leviäminen koko maahan kestää vuosia ja joka paikkaan sitä ei tule koskaan. Siis ei ne kuparit ihan pian ole poistumassa.

Hybridi on kiinteän ja mobiilin yhdistelmä ja sitä Elisa mainostaa , mutta kuluttaja on se taho , joka päättää ottaako vai ei. Hybridillä toki saa nostettua liittymän nopeutta jonkin verran riippuen mobiilin nopeuksista , mutta välttämättä ei kovin paljon. Jos olet tyytyväinen nykyisiin liittymiisi , niin voit viitata kintaalla Elisan mainoksille.
Minulle riittää tuo kuparikaapelin nopeus aivan hyvin. Siis eipä huolta ole sitten.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Suosittelen ettet päivitä hybridilaajakaistaan, se on vielä aika uusi tekniikka, anna sen kehittyä ja katso vasta sitten tilannetta. Nyt esim. hybridimodeemejakin on vain muutamaa mallia.

Jos tarvitset lisänopeutta ajoittain, niin käytä puhelimesta jakoa. Aika monella, paitsi minulla, on puhelimissa jopa 100 megan 4G-liittymiä ilman minkäänlaista tiedonsiirtorajaa niissä.

Nyt soi Damian Ray - Hypnotised (Pro Mix).

Hyvää kesäpäivän jatkoa!