Tuplalaajakaistan tarjoushinta

  • 29 elokuu 2017
  • 1 kommentti
  • 226 katselukerrat

Tuplalaajakaistasopimukseni määräaikaisuus päättyy pian. Soitin aspaan ja poistivat mobiiliosuuden sopimuksesta. Jälkeenpäin huomasin, että pelkästä Kiinteästä Laajakaistasta on tarjous, joka on -50% 6kk. Soitin uudestaan ja kyselin että voinko sulkea myös kiinteän liittymän ja tehdä uuden tilauksen, jotta edes siten saisin alennuksen. Tämä ei kuulemma onnistu. Missään tarjousehdoissa ei kylläkään mainita, että tarjous koskisi vain uusia asiakkaita?

Samaisella nettiliittymät-sivulla on kuitenkin tarjous myös tuplalaajakaistasta (36,90€/kk), joka sattumoisin on sama hinta jonka aspa lupasi jos jatkan Tuplalaajakaista-asiakkaana myös määräaikaisuuden jälkeen. Normaalihinta tälle olisi 54,80€/kk. Miksi tämä tulisi tarjoushinnalla, mutta pelkkää kiinteää laajakaistaa ei saa tarjoushinnalla?

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Pitää kyllä paikkansa, että lähtökohtaisesti tuo -50%/6kk on uusille asiakkaille tarkoitettu etuhinta. Tuosta nyt ei käynyt ilmi oliko kiinteälle laajakaistallesi kuitenkin lisätty jokin etuhinta, mutta pistäpä tuolta yksityisviestien kautta viestillä vähän tarkempia asiakastietoja niin voidaan vielä vilkaista mitä tälle voitaisiin tehdä! 🙂

Osallistu keskusteluun