Useat pienet kunnat loistavat kiinteän verkon laajakaistaluokituksessa

  • 18 kesäkuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 1230 katselukerrat

Käyttäjätaso 5

Eli Traficom on arvioinut nopean laajakaistaverkon kuntakohtaista tilannetta laajakaistaluokituksella. Kiinteän verkon osalta korkeimpia luokituksia oli pienissä kunnissa, kun taas matkaviestinverkon yhteydet olivat parhaat suurimmissa kaupungeissa. Kiinteiden laajakaistayhteyksien saatavuus jatkoi kasvuaan, valokuitu saatavilla jo yli miljoonaan kotitalouteen.

https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/useat-pienet-kunnat-loistavat-kiintean-verkon-laajakaistaluokituksessa-nyt-jo-yli

Mitä mielt ootte?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Minulla on 100 meganen vdsl, jonka nopeus on 93 mbps, 150 megan Telian puhelinliittymä, jonka nopeus ei juuri koskaan ylitä 50 mbps rajaa ollen tyypillisesti noin 20 mbps, 300 meganen Elisan mobiilikaajakaista, jonka nopeus ei juuri koskaan ylitä 50 mbps rajaa. Traficomin määritelmän mukaan minulla on kuitenkin 100 meganen kiinteä ja 300 meganen mobiili, koska operaattoreiden karttojen mukaan näin on.

Minulla on 100 meganen vdsl, jonka nopeus on 93 mbps, 150 megan Telian puhelinliittymä, jonka nopeus ei juuri koskaan ylitä 50 mbps rajaa ollen tyypillisesti noin 20 mbps, 300 meganen Elisan mobiilikaajakaista, jonka nopeus ei juuri koskaan ylitä 50 mbps rajaa. Traficomin määritelmän mukaan minulla on kuitenkin 100 meganen kiinteä ja 300 meganen mobiili, koska

operaattoreiden karttojen mukaan näin on.

 

Minulla on Saunalahden Mobiililaajakaista 4G super ja heidän mielestään maksiminopeus 4G-verkossa tuolle liittymätyypille on 100Mbit/s .

 

 

Osallistu keskusteluun