Kysymys

Uusi liittymä kytkeytyi

 • 12 helmikuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 1579 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Ajattelinpa kirjoittaa ihan vaan positiivisen viestin välillä, kun tuntuu, että viestit ovat aina lähinnä valitusta.

Eli minulle aukesi eilen 50/10 megainen VDSL-liittymä. Kytkentä meni ongelmitta ja tiesin koko ajan missä mennään. Nopeus on juuri sen, mitä on luvattu ja yhteys toimii hyvin.

Olipahan mukava tehdä nopeustesti, kun lukemat olivat molempiin suuntiin reeeeilusti vanhaa ADSL-liittymää korkeammat. Toivottavasti liittymä toimii jatkossakin hyvin!

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • , mukava kuulla, että hommat menivät täysin nappiin! 🙂
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +1
  Toki suurin osa liitymien kytkemisestä menee niinkuin on sovittu ja toimivat (heittämällä). Jos näin ei olisi niin kyllä mikä tahansa operaattori olisi muutamassa kuukauden sisällä konkurississa :)

  Se missä Elisalla ja muillakin operaattoreilla olisi opittavaa palvelussa on juuri niiden tilanteiden hallinta, kun homma ei ole mennyt putkeen. Näissä tapauksissa (ikävä kyllä) aktiivinen osapuoli tuntuu olevan se asiakas. Lisäksi tähän tilanteseen kuuluu usein 2-3 pahimmillaan tunnin jonotusta asiakaspalveluun.

  T: Tuokki
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Kaverin liittymäasiaa on Elisa hoitanut hyvin tuokki.

  Hänen isä tilasi ADSL Sonera 24M/1M todellinen 15M/1M tilalle Elisan kaupasta 100M/10M VDSL2. Aukeaminen meni 1. päivällä, mutta Sonera toimi senkin jälkeen. Syyksi selvisi että asentaja kävi, mutta luuli, että Elisan kaapeli oli jo siellä. No tämä soitti Elisan aspaan ja siellä tehtiin soittopyyntö. Soitettiin kahden tunnin päästä ja kerrottiin että huomenna korjataan.

  Näin olikin, aamusta yhteys ollut Elisan silloin ja nopeus 94 megaa sisään ja 9 megaa ulos. Mikä parasta, ei pätki yhtään, Sonera pätki tämän tästä ja monihekinen perhe mahtuu nyt samaan aikaan linjoille!!! Ja se upein juttu, Sonerasta maksoivat 35 euroa kuussa 😃 Ja Elisa laittoi Viihteen 19,90 € kk 24 kk määräaikainen ja sen loppuessakin nousee hinta vain 4,90 euroa Soneraa korkeammalle... Mikä parasta heillä on ollut nyt urheilukanava aktiivisessa käytössä, joka ei näy normaalin television kautta, mutta Viihteessä on maksuton - myös HD. Vastinetta rahalle, liittymän tilaajan ja käyttäjien mielestä.

  Osallistu keskusteluun