Kysymys

Uusi Saunalahden ADSL-liittymä ja Elisan DNS-palvelimet?

  • 25 toukokuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 1259 katselukerrat

Tuossa noin kuukausi sitten vaihdoin ADSL-liittymäni Elisasta Saunalahteen ja muutos tapahtuikin varsin kivuttomasti, noin 15min katkolla.

Toisaalta nyt tänään uutta WLAN-reititintä asentaessani huomasin, että siltaava nettiboksini antaa edelleenkin saman DNS-liitteen ja DNS-palvelimet, kuin ennen liittymän muuttumista Saunalahteen, eli elisa-laajakaista.fi, 193.229.0.40, 193.229.0.42.

Onkohan tämä normaalia, että ADSL-liittymä säilyy vaihdosta huolimatta edelleen teknisesti vailla muutoksia? Ainakin muinoin muistan kaverin luona katsoneeni, että yhteysliite ja DNS-palvelimet olivat Saunalahden omia.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Muutoksesi Elisalta Saunalahdelle oli lähinnä kosmeettinen, sillä Saunis käyttää Elisan verkkoa  ::)

Muutoksesi Elisalta Saunalahdelle oli lähinnä kosmeettinen, sillä Saunis käyttää Elisan verkkoa  ::)
Hmm. No missäköhän yhteydessä sitten noita Saunalahden omia DNS- ja DHCP-palvelimia on tarkoitus käyttää, vai ovatko nekin poistettu käytöstä tämän Elisa-uudistuksen johdosta?
Käyttäjätaso 2
Ehkäpä osa Saunalahden ADSL-liittymistä yhä käyttää Sauniksen systeemejä ja osa Elisan systeemejä? Ainakin reilu vuosi sitten kerrottiin, että osa Saunalahden ADSL-liittymistä toimii Elisan systeemeillä.

Voihan varapalvelimista olla hyötyä vikatilanteissa tai http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,9112.msg68638.html#msg68638 ' TARGET='_blank.