Vastattu

VMG3925:llä verkkokameran etäyhteys ei muodostu

  • 12 joulukuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 298 katselukerrat

Tuli kamera ongelmia, kun vaihdoin ADSL-modeemin uuteen. Minulla on mökillä valvontakamera T-cam IPC800 HD ostettu 2014. Kamera on liitetty WiFi:llä ZTE:n MF286 reitittimeen. Yritän katsoa videota 250 km päästä Elisan ADSL-yhteydellä (10 M). Katseluun käytän IP Camera Super Client(PnP) ohjelmaa.
Vanhalla modeemilla Zyxel P-661HNU-F1 ja myöskin muilla merkeillä, kuva tulee aika pian ohjelman käynnistämisen jälkeen ja kamerassa olevaa muistikorttia pystyy lukemaan, mutta kun vaihdan modeemiksi Zyxel VMG3925-B:n, niin kamerasta tulee kuva erittäin hitaasti ja kun kuva tulee juoksee kuvassa lukema 160:stä nollaan ja sen jälkeen kuva katoaa, hetken päästä ohjelman voi käynnistää uudestaan ja tapahtuu taas sama. Kameran muistikorttia ei pysty lukemaan. Modeemissa on uusimmat päivitykset ja olen kokeillut myös toista laitetta eri liittymässä, se käyttäytyy samoin.
Vastaava katkaisu on myös puhelimessa WiFi:llä ja suoralla nettiyhteydellä. Puhelimessa aika ei juokse kuvassa kuin viimeiset 10 sekuntia.
Nyt minulla on vanha modeemi ADSL-liittymässä ja siinä kiinni kaapelilla pöytä PC ja uusi modemi. Tällä kytkennällä saan kuvan näkyviin ja muut laitteet käyttävät uutta modeemia. Onko tämä ainut ratkaisu saada valvontakamera toimimaan. Elisalta tähän ei ole löytynyt ratkaisua. Muita muutoksia en ole tehnyt kuin vaihtanut kaapeleita modeemista toiseen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 22 joulukuu 2017, 14:24

Testaile siltausta kunhan kerkiät ja kerro miten sen kanssa kävi 🙂 Kummin vain käy niin todennäköisesti siinä kohtaa ollaan viisaampia missä ongelma voisi piillä
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro Martti_K ja tervetuloa Palstalle! Valitettavasti ei kyllä varmuudella suorilta itseltäkään vastausta löydy tuohon, että mikä noin suuren eron tekee toimivuuteen. Ainoa mikä nousee mieleen, on että olisiko VMG:ssä jokin palomuuriasetus tai vastaava joka sitten tekee tuota viivettä noin paljon? Yksi mitä voi kokeilla niin jos siltaat tuon tietokoneen käyttämän LAN-portin asetuksista ja koitat sillä toimiiko paremmin. Jos toimii, niin sen jälkeen kannattaa vaihtaa takaisin NAT:in taakse tuo LAN-portti ja lähteä katsomaan portin asetuksia kohta kohdalta kunnes syyllinen löytyy
Palomuurin poistoa olen kokeillut sekä windowsissa, että VMG:ssä, sillä ei ollut vaikutusta. Yritin kysyä myös Zyxelin tuesta, mutta he eivät puutu asiaan, koska laite ostettu Elisalta. Samoin vastasi kameran toimittaja. Noita siltauksia en ole vielä kokeillut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Testaile siltausta kunhan kerkiät ja kerro miten sen kanssa kävi 🙂 Kummin vain käy niin todennäköisesti siinä kohtaa ollaan viisaampia missä ongelma voisi piillä

Osallistu keskusteluun