Vastattu

Windows ei pystynyt tunnistamaan tämän verkon välityspalvelinasetuksia automaattisesti.

  • 15 June 2019
  • 4 kommenttia
  • 2938 katselukerrat

Google chrome selain ei saa internetyhteyttä, saan vain ilmoituksen " Windows ei pystynyt tunnistamaan tämän verkon välityspalvelinasetuksia automaattisesti.". Olen resetoinut modeemin, resetoinut verkkoasetukset, asentanut chromen uudestaan ja kokeillut eri käyttäjätililtä. Ongelma on vaivannut vaihtelevasti jo puolisen vuotta, ja koskee vain google chromea, edgellä netti toimii normaalisti. Kausittain netti on toiminut välillä jopa viikon. Ja ei, en voi vaihtaa kokonaan edge selaimen käyttöön chrome selaimen huomattavasti laajemman yhteensopivuuden vuoksi.
Sivut saa kyllä auki kun tarpeeksi monta kertaa yrittää, ja tyhjentää kaikki evästeet ja väliaikaiset tiedostot ja palauttaa kaikki netti ja palomuuriasetukset.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 20 June 2019, 14:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro @kuukkuja ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Jopas nyt on kumman ongelman tehnyt 😮 Itsellä Chrome on ollut käytössä jo ties kuinka pitkään eikä moista ole kyllä sattunut kohdalle Win 7 tai Win 10 alustalla kummallakaan. Onko sulla ihan normaali nimipalvelin käytössä vai käytteletkö jotain omaa ja onko VPN:ää tai muuta käytössä?
Käyttäjätaso 7
Hmmmm..

Normaalisti ei enää tarvita välityspalvelimia ja ne voi ymmärtääkseni poistaa käytöstä myös Chromessa ja testata toimiiko paremmin.

https://www.expressvpn.com/support/troubleshooting/google-chrome-no-proxy/

PS. Itse käytän Firefoxia ja minulla ei ole ollut välityspalvelimia käytössä enää vuosiin. Toki jos käytössä on jokin VPN , niin se tarvitsee omansa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
@kuukkuja Oliko näistä palstalaisten vinkeistä apuja? Oletko jo päässyt testailemaan? 🙂
Itse olen myös ollut uskollinen chromen käyttäjä jo ties kuinka pitkään. En saanut ongelmaa ratkaistua muuten, mutta onneksi joku muistutti firefoxin olemassaolosta 🙂 sinne saa vielä kätevästi chromelta kaikki tiedot siirrettyä.
Pitää taas yrittää chromea uudestaan seuraavan ison windows päivityksen jälkeen, muistelisin että windowsin viimesyksyn isosta päivityksestä tuo ongelmakin ensimmäisen kerran alkoikin