Kysymys

WippiesHome WLAN-verkko ei toimi, mutta Wippies-vierailijaverkko toimii

  • 18 kesäkuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 521 katselukerrat

Olisiko kenelläkään antaa vinkkiä mistä voisi johtua, että Wippies HomeBox Blackilla en saa WippiesHome WLAN-verkkoa toimimaan, mutta Wippies-vierailijaverkko kuitenkin toimii.

Langallinen yhteys Homeboxiin toimii, mutta langattomassa verkossa on ongelmia. Otin tuon Homeboxin käyttöön kun A-Linkin modeemi päätti päivänsä ja Homebox löytyi kaapista toimettomana. Ensimmäisellä kerralla kun pistin modeemin verkkoon kiinni niin pääsin WLANin kautta WippiesHome-verkkoon, mutta sen jälkeen homma ei ole pelittänyt. Välillä koneen (Win 7) saa kytkeytymään WH-verkkoon, mutta ulos nettiin saakka yhteyttä ei saa.

Sinänsä WLAN tuntuu toimivan kun tuolla pääsee kiinni Wippies -vierailijaverkkoon ja sitä kautta nettiin. WippiesHome-verkon asetuksia koitin pikkuisen viilata vaihtamalla Wlan-kanavaksi 6:n ja salaukseksi WEPin sijaan WPA:n.

Ideoita?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Salausavaimessa ei saa olla erikoismerkkejä (!"#¤% jne...).
Kiitos vastaukseta tonttuj.

Käytetyssä salasanassa ei ole mitään erikoismerkkejä, joten tuosta asiasta ei liene kyse. Yritän tänään kokeilla verkon toimivuutta toisella läppärillä.
No joo, testaukseen käytetyllä XP-koneella myös WippiesHome-verkko näytti toimivan, mutta edelleenkään ei Win 7-koneella (eikä jostain syystä Nintendo Wii:llä). Täytyypä yrittää selvittää, että mikä tuossa Win 7:ssa voisi olla kun ei suostu pelittämään. Jos jollakin on ideoita/vinkkejä niin niitä saa heittää tänne päin.
Poista siitä Seiska-koneesta kaikki langattomat verkot, tee sitten yksi uusi WPA-salauksella, sitä ennen tietysti muuta asetukset Wippiesiin ja varmista että motukka on päivittynyt.

Seiska sekoilee jos sulla on useita verkkoja eri salauksilla ja samaa nimeä tarjoilet.